V64: Dags för ettan i raden

Det är inte helt lätt att hitta ramen när V64 firar fredag kväll på Kalmar. I V64-5 tycker jag dock det är dags för en etta i raden på omgångens spik!

🔨 SPIKEN

V64-4

Visst, 3 Finni Chap är en bra konkurrent som felfritt kan leda det här länge, men hon kommer samtidigt få press av 4 Retweet och vad de båda inte visat är samma höga toppar som 11 Donna.
Gemensamt med de tre är att ingen är direkt rumsren i stilen men går Donna iväg felfritt tror jag inte Mika Forss räds någon i det här fältet och gärna tar ett offentivt initiativ. Det är orutinerat stolopp men Donna kan vinna det här på ren kapacitet och jag chansspikar! 

V64-5

Han kunde inte hålla ihop travet senast med varvet kvar, men ta inte hårt på det för 9 Le Piment. Hästen lyckades gå i trav åter efter ett litet tag, men Marc Elias gav upp loppet som vanns av överlägsen Piemonte. 
Näst senast svarade Le Piment för en femstjärnig insats när han gick utvändigt ledaren på V75 och höll strålande starkt hela vägen in i mål. Även fast det finns några hyggliga emot den här gången tycker jag han möter klart lämpligare gäng och felfritt tror jag han vinner den här gången!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Snacka om en öppen inledning med flera rutinerade som inte rosat marknaden på ett tag. 
Den av de jag tycker visat mest på slutet är 7 Mad Princess som varit uppåt i sina två senaste starter. Nu är utgångsläget inte det enklaste vilket gör att stoet inte är att luta sig mot. 1 Unit Brodde var väldigt bra som trea på Åby senast och då liksom nu sitter Kim Eriksson i sulkyn!

V64-2

10 Ambras Vici gör karriärens tredje start och fyraåringen har inlett med två andraplatser. Bakspår över kort är ingen höjdare, men tycker han hunnit visa så pass bra tendenser redan att han ska duga mycket tidigt här. 
7 Arachis P.R.
är värst emot som även han startat karriären mycket fint i sina tre starter och Anton Knutsson siktar på att ladda framåt direkt och leda länge. Luringen i sammanhanget är 6 See You McAllan.

V64-3

1 Notorious Zon är den som fångar mitt intresse allra mest i det här fältet och det ska bli spännande se honom dels från spår 1 i autostart och i regidebuten för Emma E Johansson. Tidigare Ola Samuelsson-tränade fyraåringen visade vid senaste besöket i Kalmar näst senast vilka farter han har i sig och för mig är det hästen att slå faktiskt.

3 Merge'Em har sannerligen inte haft en lätt start på karriären och haft det svårt att stämma i travet. Felfritt? Ja, då är han av hög klass men det är knappast någon man litar på. Nu sitter åter tränare Johan Svensson upp.

V64-5

3 Loveley Lasse har man verkligen väntat på att det ska lossna för och jag tycker det äntligen sett bättre ut i hans två senaste starter. Han kan mycket väl vara redo för vinnarcirkeln den här gången! 
4 Oskar Run
är självklar och likaså 6 Moons Lilla Olle i den formen han är i för dagen. 9 Hitthebar är långskottet som svarade för en rejäl "nästagångare" på Jägers.

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 9 Le Piment
  2. 3, 4, 6 (9, 2)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips