V64: Dags för Blacken! » 11 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Dags för Blacken!

Vi får se några riktigt fina talanger från Örebro ikväll men även en avslutande femåring som jag tror leder hela vägen!

V64-1

Värsta och förmodligen även det enda motbudet har spår utvändigt om. Det gör valet till sist ganska enkelt här.
Hemmahästen 7 Ural har väl inget kanonläge bakom bilen, men har löst sådana här uppgifter förr och kan rent av gärna ta positionen utvändigt ledaren och vinna därifrån.

Minnestads el Paso kommer försöka ge Ural en match - men det kommer vara förgäves. Jag tycker Ural känns som en trygg spik!

V64-2

Björn Goop kan sitta på leken med 1 Easy Creation och det hade kunnat vara möjligt spikförslag om det vore annan bana än Örebro. Där finns viss risk att hon inte klarar av att försvara innerspåret, men lyckas Goop så leder ekipaget länge.
4 Bay View
är främsta utmanaren och som är den som kan lugga Easy Creation på ledarpositionen. 

6 Bon Ego underskattas något på grund av både stallet och en mindre profilstark kusk i sulkyn den här gången. Gjorde det klart bra senast på Hagmyren och blir spännande att se hur hon sköter sig här.

V64-3

Pasi Aikio har inte bara Who's Who som stjärna i stallet. Han har även 3 Fort Knox. Hästen tvingades stå över E3-finalen senast men nu låter det klart uppåt igen kring dagsstatusen. Visst är han klart svårslagen om han bara är som han ska...

Ni som däremot minns mina tips är medvetna om att jag håller 5 The Bald Eagle högt. Senast spikade jag honom på Solvalla där han gjorde det strålande. Bold Eagle-sonen har verkligen hittat både formen och sin kapacitet i loppen. Jag tror The Bald Eagle kan utmana Fort Knox här och väljer att låsa på de två!

V64-4

Tidigare Jägersro-tränade 1 Mooney inledde riktigt bra för Jörgen S Eriksson tidigare i vår, men på slutet har det mesta strulat och femåringen känns inte som något man litar på för dagen. Skulle han däremot sköta sig tror jag han sitter bra på det i det här loppet.

6 Höwings Unbeatable känns som hästens givna förstahäst, trots allt. Möter ett sällskap han ska kunna svepa förbi om han är på hugget.
4 Mellby Gin
har en rad som är allt annat än läcker. Jag vill dock inbilla mig att hästen är bättre än så...!

V64-5

Mycket fint fyraåringslopp i Göran Abrahamssons lopp!

1 Global Wise Guy tror jag har kunnandet för större uppgifter än det här. Har startat sparsamt och haft en karriär som väl inte riktigt gått spikrakt framåt som man önskat. Kommer knappast kunna försvara innerspåret, men kommer heller inte sitta fast.
2 Iglesias Boshoeve
känns väldigt ojämn och en man inte vet var man har riktigt. Gjorde det bra på Bjerke näst senast, men i tufft motstånd senast höll han inte riktigt. Även innan dessa två senaste starterna har fyraåringen varit lite sisådär. Däremot har man så klart respekt för Björn Goops hästar och vid gardering ska den med.

7 Tony Afrika svarade för några riktigt starka insatser tidigare i år. På slutet har det gått lite tyngre, men är han tillbaka i liknande författning som i våras kommer han garanterat segerstrida.
9 Firecracker
visade åter upp sitt riktiga jag senast och ska bli spännande att se igen!

V64-6

Senast är bara att glömma. Här tror jag 1 On Track He's Black åter visar upp sin kapacitet igen.
Läget kunde knappast varit bättre och jag är tämligen säker på att Nicklas Westerholm försvarar innerspåret och låter konkurrenterna se ryggen på honom hela vägen in i mål.

Jag gillar den här femåringen och följt honom sedan tiden hos Hans R Strömberg och tycker han står inför en klart passande uppgift här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

V64 med galopp som numera står för söndagens lunchunderhållning. Jägersro är värd för dagens omgång som på förhand är lite klurig. Klicka här om ni ... Läs travtips

GS75 och denna gång står bildsköna Fornaboda travbana värd för tävlingarna, beläget dryga 30 minuter från Örebro. Vädret ser ut att kunna bjuda på en ... Läs travtips

En spännande söndag väntar på Fornabodas travbana, som ligger 4 kilometer norr om Lindesberg i mycket natursköna omgivningar.  Spelbolaget ... Läs travtips

GS75 från Lindesberg som är en av landets vackraste banor - om inte till och med den vackraste!? Över 4 miljoner i jackpot ger oss ett högt spelvärde ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips