V64: Chansar med Jeppe!

V64: Chansar med Jeppe!

Eskilstuna ger oss en riktigt rolig och öppen V64-omgång denna tisdag kvällen!

V64-1

Hemmatränaren Bengt L Axelsson kan inleda omgången med sin 8 Pablo Andover. Hästen är bra i ordning för dagen och trots att spåret är risigt lär Axelsson ta sig framåt direkt. Hästen är stark nog att gå utvändigt ledaren och ändå göra upp om det.

Det ska bli intressant att se vad Mika Forss kan uträtta bakom 4 Andy Pandy One även fast hästen står lite tufft inne mot konkurrenterna. 10 Flashing Boko har varit strålande i monté men kretsen kring hästen åker väl inte till Eskilstuna bara för att hänga med bak i fältet...

V64-2

Joakim Elfving låter försiktigt uppåt inför comebacken för hans 13 Royal T.N. men för mig blir det fokus på helt annan.

  • Anna Sedström tycker jag ofta kör väldigt bra i loppen och här sitter hon upp bakom 11 Jesper Sånna.
    Hästen står väldigt bra inne i loppet och härifrån kommer ekipaget sitta fint till direkt. Det är ett streckkrävande lopp om man inte tar lite ställning och i och med att jag fastnat så mycket för Jesper Sånna så fegar jag inte. Jag chansspikar!

V64-3

Äntligen tycker jag det ser väldigt spännande ut för 1 Herrera Boko. Det har inte riktigt stämt i loppen och jag tycker hingsten är värd en seger snart. Oklart hur Jorma Kontio kommer kunna ta sig iväg med hästen från innerspåret, men i det här lilla fältet förväntar jag mig att Herrera Boko segerstrider.

Den emot är 2 Västerbo Highscore som är i bra författning för dagen och såg väldigt bra ut på V75 näst senast. Helt annat motstånd nu...!

V64-4

Jorma Kontio sitter upp bakom femåringen 6 Junior le Soleil som går ut i voltstart här med perfekta förutsättningar. Jag tror definitivt Kontio laddar sig framåt direkt härifrån och skulle den ännu orutinerade valacken sköta sig tror jag ekipaget kan leda runt om.

Det är som sagt ett orutinerat fält och därför vågar jag inte riktigt lita på Junior le Soleil. Quarcio du Chene-sonen 3 Quarcio Ducal har inlett karriären med tre raka andraplatser. Segern närmar sig och Kim Eriksson upp igen blir intressant.
11 Gento Renka
möter först och främst sig själv då valacken är väldigt osäker. Galopprisken är stor men felfritt är det troligen bästa hästen i fältet.

V64-5

1 Winner Bac är en herre jag haft höga tankar om. Det har väl gått hyfsat i karriären än så länge men ännu väntar jag på att det ska lossna på riktigt för honom. Nu gör han första starten sedan oktober och debuterar över korta distansen.
Han är främst mer stark än snabb men läget här är klart bra och jag tror han gör upp om det direkt.

6 C.R.Nobless är inte alls i samma fina form som tidigare ifjol men från läget går det inte att ignorera henne. 8 Apple Rose var imponerande näst senast vid segern på V75. Då jag garderar är Apple Rose given att strecka.

Janne Soronen sitter upp bakom 3 Emotion Man och skulle han pricka starten perfekt kan han ladda iväg mot ledning direkt.

V64-6

  • Vi avslutar med det öppnaste på hela kvällen

Med lopp i kroppen tror jag 5 Jilla May är förbättrad till den här starten. Såg verkligen ut att behöva den genomköraren. Annan som fått lopp i kroppen är 2 Resava Princess som blir intressant med Anders Eriksson i sulkyn.

Det är väl inte direkt det klassigaste loppet som körs på Sundbyholmstravet det här året - spara inte på strecken!

Dagens Dubbel:
DD-1: 1, 3
DD-2: 2, 5, 7, 11
8 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips