V64: Brexit är lösningen?!

Det har blivit två raka sexor på V64 och nu går vi för hattricket! Dags för V64 från Romme och för en gång skull kanske Brexit är lösningen!?

🔨 SPIKEN

V64-2

Det är inget stort fält i V64-2 och just det gör att mycket talar för 8 Brenne Odin. 

Med fullt fält hade segerchansen visserligen varit mycket god även då, men nu är chansen än starkare. Jag har svårt att se fyraåringen missa den här straffsparken, som det på sätt och vis är för hingsten. Han har varit av sådan klass som konkurrenterna här inte varit närheten av.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Jorma Kontio vet vad han måste göra i inledande V64-1. Här kör han 5 Brexit Night från stall Svante Ericsson som den här gången ska köras barfota runt om. Sexåringen trivs mer än väl i ledningen och dit når han med lätthet härifrån. Väl därifrån kan det bli mycket svårt att se någon ta ner Brexit Night!

13 Kash Keeper kan stå inför en stark säsong framför sig. Stoet avslutade fjolåret på bästa sätt med övertygande seger och kommer under slutvarvet tugga ner de flesta. Det oklara ligger givetvis i att hon gör sin första start sedan september ifjol. 8 Jack And Ginger gick väl klart godkänt från ledningen senast. Behöver lite flax härifrån, men blir alldeles för underspelad och är tänkbart skrällbud!

V64-3

10 Captain As segrade mycket övertygande näst senast i sin årsdebut och startade senast från spår 8 över kort. Vid den på förhand svåra uppgiften gick fyraåringen klart godkänt. Han är den främste segerkandidaten i fjärde avdelningen - men det saknas ej motbud!

11 Dirty Martini var väldigt bra senast då han inte hade startat på ett par veckor. Kommer vara betydligt bättre den här gången och utmanar hela vägen! 9 Mellby Jupiter är helt rätt i sin utveckling och insatsen senast för fram honom rejält. Jag tror mycket väl han kan ta sin första seger ikväll!

V64-4

4 Rulle Roc föll som storfavorit senast men sett till löpningsförloppet gick han ändå väldigt bra som tvåa. Här har han nu fått bästa utgångsläget där hans främsta konkurrenter går iväg från bakspåren. 
10 Viva La Vida Face
årsdebuterar och kommer behöva loppet i kroppen, men ser man till kapaciteten på de startande här tror jag nog hon är den bästa i fältet!

8 Filippa B.J. årsdebuterade med seger näst senast och svarade sedan upp med ytterligare en vass insats i tufft motstånd senast. Hon kommer kämpa ner många trots till utgångsläget. 7 Wishing Noon är ett långskott som presterade jättebra senast och siktas nu springa barfota runt om för första gången på länge!

V64-5

6 Zanella behövde Sverige-debuten näst senast och senast visade hon exakt vad hon kan och varför hon blivit en del av stall Daniel Redén. Italienskan verkar hittat tillbaka till full tävlingsform nu och når hon liknande höjder den här gången som vid segern blir hon mycket svårslagen.

9 Hazyshadesofwinter är en tuffing som inlett karriären bra hos Jörgen Westholm. Intrycket senast var riktigt läckert och då det var voltstart gick hon i vanlig vagn. Nu får hon åter på sig jänkarvagnen vid autolopp och femåringen är den som kommer jaga ikapp Zanella.

V64-6

14 Frodo S. blir klar favort i avslutningen och även fast han är van vid att möta tuffare än det här, så är det ingen jag helt givet lutar mig mot. Så pass klar är han inte!
8 Euskara
har haft en längre tid nere i Frankrike men är åter tillbaka i Sverige igen. Hästen har fått sig en genomkörare i kvallopp och kapacitetsmässigt är Euskara enligt mig bästa hästen i fältet. Blir mycket intressant att se i regidebuten hos Fredrik Wallin!

2 O.F.V.Caboy är givetvis inte av samma hårdhet, men står 40 meter framför i startvolt och kommer kunna leda mycket länge. Förvånar mig inte om Fredrik B Larsson lyckas hålla undan med valacken.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips