V64: Bra party på Bollnäs!

Bollnäs sätter fart på travhelgen med en finfin V64-omgång där bland andra fyraåringstalang och ett fint V64-5 bjuder upp till partystart på vår weekend!

🔨 SPIKEN

V64-3

Erik Lindegren har tveklöst en framtida stjärna i 7 Ruger och det ska bli ett sant nöje att se fyraåringen igen. Senast vann han utan att förta sig särskilt mycket och även fast det sjabblades i galopp näst senast i Margareta-lopp var han jättebra där med. Nu möter han 5 Cornerstone som är bra i ordning och går även han bra över 2 640 meter, men jag tror inte denne är av samma höga kapacitet!

V64-4

10 Hazyshadeofwinter är bästa hästen och med framspår hade det förmodligen varit toppchans för henne. Nu får det "bara" bli bra chans.

Hon har nu fått två lopp i kroppen hos Jörgen Westholm och sett jättebra ut! Formen bör vara nära toppen här och därtill rycks skorna runt om. Kan kliva runt hela fältet! Baserat på intrycket i de två senaste starterna och att det är enklare emot den här gången så tror jag väldigt mycket på henne den här gången!

🔒 LÅSET

V64-5

7 First Ideal Man hade lite av ett mellanår ifjol med bara sex starter. Var jättebra under säsongen 2020 och nu har han fått två lopp i kroppen. Peter Eriksson rycker skorna runt om och sätter på jänkarvagnen och trots läget tror jag sexåringen kan sitta i ledningen. First Ideal Man är trots raden min förstahäst och är han sitt rätta jag tror jag han är bästa hästen.
3 My Sea har varit bra i fyra raka starter nu och finns det rättvisa i världen borde han få sätta dit en etta snart igen. Jag "chansar" något och låser på de två.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

Man kan lätt tro att 2 B.W.Ojj och 9 Alsaker Juni höjer sig i kallblodsloppet och visst, främst Alsaker Juni tror jag är av hög klass i det här sällskapet - däremot ser det läskigt öppet ut bakom!
Jag tycker trots allt loppet kräver en del streck - framförallt är stall Joakim Reisers båda, 11 Klack Astrid och 13 Klack Sigrid, tidiga som skrällbuden.

V64-5

2 Underbarosåfin står lite med matchbollen i V64-5 och visst kan han stå emot här länge, men jag tycker loppet innehåller en del tuffa konkurrenter för honom och ser det ändå som givet att gardera!

3 Fleet Admiral gör spännande debut uppe i norr för Tomas Pettersson och har levererat förr efter vila. 7 Berra Steel är bättre än vad han presterat på slutet och en härdad hjälte i sammanhanget är 10 Importedfromdetroit

V64-6

Jörgen Westholm har en del fina kallblod i stallet och en av dessa är 3 Eigelands Fredrik. Ifjol fick åttaåringens karriär rejäl fart med fem segrar på sju starter och nu årsdebuterar han från perfekt utgångsläge över korta distansen. Av sina fem starter utan skor på hovarna har han vunnit fyra och här slipper han skorna igen! Blir att räkna med och rimlig DD-spik åtminstone.

Riktigt öppet bakom och en sådan som 5 Pegasus Mia gladde mig förra fredagen som spik där hon segrade. Tuffare emot nu men i form är hon! 1 Perso är inne i fin utveckling nu och spännande från innerspåret och visst håller jag 12 S.K.'s Ariel högt i klassen trots det trista läget.

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 2, 3, 7, 8, 9, 10
  2. 3 Eigelands Fredrik

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips