V64: Bör ha toppchans

Det blev jackpot även till kvällens V64-tävlingar och personligen gläder det då det är hemma på Jägers. Felfritt och vid försvar av innerspåret bör det även vara toppchans för spiken!

🔨 SPIKEN

V64-5

Snacka om att det är skillnad på klass på motståndet för 1 Eagle Rock. Senast var han ute i självaste försöken till Kungapokalen och ikväll möter han ett.... ja, annat motstånd om man säger så. 

Han sjabblade tidigt bort sig på Åby men näst senast var han precis så stark han kan vara. 5 Quita Futura är även det en mycket lovande startande i fältet liksom 6 Global Coldplay, men tar ej ned Eagle Rock. Jag tror spiken med lätthet försvarar innerspåret och kommer därifrån bli svårslagen - men oavsett position så håller jag felfritt Eagle Rock som en toppchans i det här loppet och spikar!

Thomas Uhrberg bakom kvällens stora skräll i V64-2?!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

2 Sandsjöns Enzo har jag lyft fram som skrällbud på V75 flertalet gånger och ikväll möter han lite lämpligare motstånd. Conrad Luguaer kör ikväll hästen med skor som knappast är ett plus då Sandsjöns Enzo är bäst barfota. 1 Gina Mearas från innerspåret utmanar hela vägen och Hanna Lähdekorpi reser till Jägers med 4 Hierro Boko som drar skorna runt om!

V64-2

3 Across The World har mycket god chans att spåra runt om, men blir ju alldeles för stor favorit i omgången för att jag ska charmas över att spika... Visst, god chans men ännu av den orutinerade sorten och knappast någon toppstjärna ännu. 

Thomas Uhrberg sitter upp bakom Helena Burman-tränade 9 Midnight Special som är van vid tufft motstånd och även fast raden är mörk så tror jag denne special-hästen med Uhrberg kommer trivas perfekt. Loppets stora skräll!? 12 Danilo H.B. har varit hårt betrodd flera gånger om på slutet men blir ikväll helt underspelad mot Across The World.

V64-3

Det är upplagt för enkel ledning för 2 Bravo Sabotage och över korta distansen är han alltid att räkna med från ledarpositionen. Thomas Uhrberg sitter upp den här gången, som alltså kör skrällbudet i V64-2, och visst kan Bravo Sabotage leda det här mycket länge
5 Dream Kåsgård har fått lopp i kroppen och bör vara i bättre författning ikväll. Loppets bästa häst i grunden och jag förväntar mig en vass insats ikväll. Då är han troligen loppets vinnare av det här.

V64-4

10 Marabou Brodda hade vid framspår haft en god segerchans här, men nu får han faktiskt jobba tunga vägen mot så pass bra motbud som 7 Vincentius och 6 Steady Victory och så även duktige 8 Gambino D.K. som blir alldeles för lite spelad ikväll! Dessa fyra står ut lite i loppet, men jag lyfter varningens finger för 4 Hawker Typoon som gick väldigt bra i årsdebuten!

V64-6

Adrian Kolgjini sköter ikväll tömmarna bakom 4 Hannibal Face och står valacken på benen är han mycket svår att ta ner i det här loppet. Han är av den starka sorten och har hur mycket kunnande som helst i sig. Självklara segerbudet i avslutningen!
5 Alert Vendil
ska inte nonchaleras som stall Malmqvist låter mycket nöjda med för dagen. Även senast vid V75 på hemmabanan var de uppåt och sexåringen gjorde en bra insats där som tvåa. 

7 Yuvuraj har en halvdan resultatrad som inte alls speglar hans talang och kapacitet. Valacken har nu fått två tävlingslopp i kroppen och det bör bli ändring på trista trenden snart. Han är inte mycket sämre än Hannibal Face den dagen han är på rätt humör...! 
8 Virginias Dream
räds knappast inte någon i det här fältet och liksom Yuvuraj blir han lite underspelad här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips