V64 Bollnäs: Kallblodsstjärnan tillbaka » 13 aug. | Martin Engström -…

V64 Bollnäs: Kallblodsstjärnan tillbaka

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!

V64-1

Jättefin klass direkt på V64-kvällen. Världens bästa kallblod visar upp sig.

Utgångsläget kunde knappast varit bättre över korta distansen. 1 Odd Herakles är tillbaka igen på svensk mark och i år har han utvecklats så pass att han förmodligen är världens bästa kallblod just nu.

Nio segrar i nio starter är resultatet i år och även fast motståndet håller god klass, så kan de inte ta sig förbi Odd Herakles.

   V64-2

   Jag vet inte hur många gånger under hästens karriär som jag lyft fram honom, men det har nog varit tiotalet gånger som jag varnat för 7 Kalashnikov.

   Från tufft utgångsläge svarade han senast för en toppinsats på V75 och slutade tvåa. Formen är på topp och motståndet här är betydligt mer överkomligt än senast. Jag tror han åter får besöka vinnarcirkeln igen efter två fina andraplatser i ryggen inför det här.

          V64-3

          Mats E Djuse sitter åter upp bakom 1 Järvsö Majlis som står inför en vettig uppgift här. Stoet står perfekt till för att slippa tillägget och Djuse kommer med högsta sannolikhet få styra fältet länge. 

          Brorsan Magnus är tidigt motbud tillsammans med 6 Månremus. Lyckas han komma iväg bra ur volten kan Månremus tidigt vara framme vid ledaren. Månremus hade en rätt svag säsong under fjolåret men har i år nått upp ytterligare en nivå och selas ut med fin form här.
          8 Mustang
          lyckades nå tredjeplats i Kallblodsderbyt senast och den här gången sitter oftast offensive Ove A Lindqvist upp!

                V64-4

                1 Gladiator Mearas ska bli högintressant att kolla in här i debut bakom bilen och därtill från spår 1. Fyraåringen har varit strålande i två raka segrar och räkna med att han kommer synas bland de främsta på målfotot.

                6 Alesso är tillbaka på tävlingsbanan igen efter över ett års frånvaro. Dagsformen är givetvis inte på topp men spännande att se honom anmäld barfota runt om direkt.
                11 Eric Halbak
                återkommer efter någon månads vila. Valacken hann under våren visa upp fin kapacitet och visade framförallt upp ett starkt tävlingshuvud. Räkna med stark avslutning ute i spåren.

                         V64-5

                         2 Activist blir att räkna med här om han bara sköter sig. Hans främsta motståndare är förmodligen han själv och sköter han sig tror jag han är tung att stå emot här.
                         Hästen har en rejäl kapacitet i sig och den här gången sitter Örjan Kihlström upp!

                         9 Bally T.N. är roligt skrällbud som numera tränas av Kajsa Frick och den här gången är han anmäld barfota runt om för första gången i karriären. 11 Mellby Helios är stark utmanare till Activist där framme.

                         15 Jamaica Boko går ner lite i klass i motståndet efter att ha kämpat i V75-sammanhangen.

                             V64-6

                             5 Vivaicious Allie står inför en klart bättre uppgift här än senast. Spår 8 där var givetvis alldeles för svårt på snabb Halmstad-bana. Hon kan mycket väl få överta ledningen förr eller senare och styra hela vägen in i mål. 

                             7 Deep Pockets är en tuff konkurrent och häst mot häst håller jag nog honom som bättre än Vivaicious Allie. Spår sju är ju inget vidare men han har en tuff inställning och ska kunna segerstrida i det här sällskapet som är lite enklare än tidigare.

                             Dela inlägg

                             Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                             Bästa spelbolaget för travodds

                             Bet365

                             Bäst på fasta odds
                             • Världens största spelsajt
                             • Egna fasta travodds
                             • Bra välkomsterbjudande
                             • Inget poolspel
                             Välkomstbonus
                             1250 SEK i spelkrediter
                             Hämta bonus Besök hemsidan

                             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                             Sammanfattning

                             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                             Läs hela recensionen

                             Fler aktuella travtips

                             V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

                             V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips