V64: Bergh-hästen mot ny seger » 5 nov. | Martin Engström -…

V64: Bergh-hästen mot ny seger

V64 vänder på torsdagen mot västkusken och rättare sagt Åbytravet. I V64-5 startar Robert Bergh med Vikens High Yield som ses med god segerchans!

V64-1

 • Ett globalt lås inleder kvällen!

Magnus Jakobsson skötte styrningen bakom 3 Global Wonderful riktigt perfekt senast på Åmål där han satt bak i kön och väl med upploppet kvar gick ut i spåren och kunde med lätthet spurta hem segern över Åmåls korta upplopp. Det ska bli intressant se hur femåringen står sig i det här sällskapet!

4 Global Benchmark borde ha hand om ledningen. Senast startade stoet i semifinal till Breeders Crown i stentuff konkurrens och Johan Untersteiner kör säkerligen ut här med självsäkerhet bakom treåringen. 

       V64-2

       • Montélopp där majoriteten är rejält osäkra av sig...!

       David Persson reser till Åby med 9 Terracotta Face som nu fått ett lopp i kroppen för nya regin. Senaste starten var första loppet i kroppen på fyra månader och visst ska femåringen vara mer att räkna med här.
       Från det här läget i volten tror jag Emilia Leo i tidigt skede kan avancera framåt, men det gäller att Raja Mirchi-sonen sköter sig, väl då tror jag det är ett starkt segerbud.

       Josefine Ivehag sitter som vanligt upp på 4 Reef Snapper som är den jag håller som främst emot Terracotta Face, men visst ska man även se upp med 3 Zenith L.B. som liksom övriga två har galopprisk i sig, men felfritt står sig väldigt bra i loppet.

          V64-3

          Robert Bergh med 10 Conrads Janne kommer med all sannolikhet testa sig framåt i tidigt skede och det är inte helt omöjligt att ekipaget sitter i ledningen. 

          Den dagen som 4 Vogue Face vaknat på rätt sida av boxen kommer hästen vara riktigt bra. Jag tycker det ser spännande ut den här gången för Joke Face-sonen som det snart lossnar för rejält

                 V64-4

                 • Två står ut i den här spårtrappan

                 8 Vikens Dome står vettigt till för att vara offensiv direkt när bilen släpper fältet. Med två lopp i kroppen för regi Bergh tog hästen en stark seger senast och toppformen sitter perfekt nu för att räcka långt i det här sällskapet.

                 Annan med toppform och en rejäl sådan är 13 Kick the Dust Ås som i två senaste starterna varit närmast överlägsen. Fyraåringen ska vara den som utmanar Vikens Dome i loppet.

                      V64-5

                      • Det är fin klass på femte avdelningen. Jag tar ställning för 4 Vikens High Yield!

                      Sexåringen såg senast ut att vara på gång igen för att ta säsongens sjunde seger, men där galoppen blev hästens fall. Jag tror dock Vikens High Yield är på gång rejält igen och nu sitter Robert Bergh upp igen.

                      Det är väldigt bra klass på loppet - men hästen som tjänat mest i fältet är även den som är bäst till slut; Vikens High Yield.

                             V64-6

                             2 Mellby Granat övertygade väldigt senast på Solvalla och kunde där ta säsongens första seger i sin sjunde start. Nu är utgångsläget här perfekt för andra raka segern, men till skillnad från medeldistansen senast är det kort som gäller här.
                             Mellby Granat är den typen av häst som tål att gå i tufft tempo hela vägen så om det mot förmodan blir utvändigt ledaren tror jag ändå granaten kan smälla till igen.

                             6 The Real Star reser till Åby med mycket god dagsform och testas den här gången med Stefan Persson.
                             9 Seven Karats
                             har fått ett lopp i kroppen efter över två månaders uppehåll och kommer bjuda på en vass avslutning ute i spåren.

                             Dela inlägg

                             Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                             Bästa spelbolaget för travodds

                             Bet365

                             Bäst på fasta odds
                             • Världens största spelsajt
                             • Egna fasta travodds
                             • Bra välkomsterbjudande
                             • Inget poolspel
                             Välkomstbonus
                             1250 SEK i spelkrediter
                             Hämta bonus Besök hemsidan

                             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                             Sammanfattning

                             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                             Läs hela recensionen

                             Fler aktuella travtips

                             Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                             Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                             Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                             Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                             Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

                             Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips