V64: Banditen avgör igen?

Vi har en vecka som inleds med att Mantorp får styra V64-omgången. I V64-4 återser vi Bandit Frontline. Jag spikade senast till framgång och tror åter han har god chans.
Häng med på andelen här!

V64-1

10 Dats So Cool verkar trivas strålande hos Eric Martinsson och har visat absolut toppform på sistone. Han har både vunnit från ledningen och ute i avancemang vilket det kommer bli den här gången. Han ska ses som främsta segerbudet baserat på vad han uträttat på slutet.
8 McGarret
har sannerligen inte fått någon vidare utdelning på sistone. Han är ständigt att se upp med och man ska inte stirra sig blind på raden på senare tid. Han har verkligen gjort det starkt gång på gång och borde få vinna snart igen.

Hans Crebas är intresserad av att ta sig framåt med 5 Ikaros di Quattro som verkligen såg ut att behöva loppet senast. Var lite väl klen där. Kan bättre än så vilket man kunde se näst senast. 1 Comand är också han väldigt bra och det vore inte helt omöjligt att Robert Bergh testar i ledningen från spår 1 i volten.

         V64-2

         • Fightern är i ordning!

         Det har verkligen blivit utdelning på slutet för 12 Fighter Simoni som strålat i två raka segrar. Nu är läget inget vidare bra här så klart, men distansen är fördelaktigt för honom (2 640 meter) och därför tror jag ändå det ser bra ut för en tredje raka seger. Klar förstahäst i loppet!

         Den som främst kan utmana emot är 9 Oscar Run som kommer hit med två fina insatser på raken som båda gjorts med Rikard N Skoglund i sulkyn som även kör den här gången. Den roliga överraskningen är 4 Askö Giant. Fredrik B Larssons hästar brukar trivas över dessa distanserna och jag tycker femåringen verkligen står på tur att få ta karriärens första seger snart. 

           V64-3

           Kan det se lite för bra ut på papperet? Ja, möjligen är det väl så - jag tycker det ser riktigt bra ut för 1 Nikita Vrijthout. Med den startsnabbheten från innerspåret kan stoet leda länge!
           2 Modern Times
           är givetvis intressant nu som äntligen fick vinna senast och Kenneth Haugstad kommer ge favoriten en match, var så säkra!

           11 Blue Frontline var liten snackis på V75 senast. Missgynnas givetvis av bakspåret här men motståndet är något helt annat än på slutet och Mikael J Andersson kommer vara offensiv tidigt för att ge henne chansen. Loppets överraskning som kan rensa bland kupongerna är 3 Jilla May!

           9 Isabell Trot gick bra som tvåa näst senast och svarade sen upp det med att från spår 8 hamna rygg ledaren senast och kopplade greppet till enkel seger över upploppet. Stoet är verkligen i form för dagen!

             V64-4

             Självfallet satt jag mycket belåten, nöjd och glad över att se 15 Bandit Frontline när jag spikade honom till en härlig procent. Han visade verkligen vilken fin styrka han besitter och är i väldigt god författning för dagen. 
             Nu är det helt annan uppgift så klart, men han är verkligen av det tuffa slaget och så länge Stefan Persson kör i tid tror jag Banditen kan sno hem det här loppet ute i spåren och avgöra!

             Den som mot förmodan kan sätta emot är Kim Eriksson om han lyckas få iväg 6 Solkattens Eros felfritt. Då kan denne leda det här mycket länge. I övrigt? Njae, det räcker gott och väl så här...

                 V64-5

                 Robert Bergh siktar på att göra processen kort här. Med sin 4 Dream Sensation ses han som främsta segerbudet och håller sig hästen bara i rätt gångart utan att sjabbla till det så kan ekipaget mycket väl styra det här runt om.
                 Jag har tidigt intresse av motbudet 2 Weather Chart som jag även hade lite skrällhopp kring senast i ett tufft V86-lopp där hästen testades barfota runt om för första gången. Då var det från bakspår och därför känns det mer spännande nu när läget är bra! 

                 11 Let It Be Steel hade väl gärna haft framspår i loppet men visat förr att han kan attackera bakifrån. Tycker han varit klart bra på slutet och skulle det bli lite väl högt tempo där framme så är det Let It Be Steel som kan skjuta framåt ute i banan och koppla grepp.

                    V64-6

                    Ett riktigt roligt stolopp avslutar och likt en envis fluga ger jag mig inte kring 2 Vanja. 
                    Det var förbannat senast att hon inte fick vinna och ser man till raden är det ju inte så man gör vågen direkt. Jag tror dock det lossnar när som helst för henne på riktigt och läget här går det inte att klaga på! Det är tufft emot så klart, men Vanja är tuff själv och jag väntar verkligen på att hon ska få vinna igen.

                    Motbudet är självklart och det i form av 7 Kimi di Quattro som både visat bäst fartresurser av de i det här fältet och framförallt är bästa hästen i grunden. Nu har han dessutom fått två lopp i kroppen efter vrit ifrån sedan februari och så var det en sak till; han planeras springa barfota runt om för första gången!

                    Bästa spelbolaget för travodds

                    Bet365

                    Bäst på fasta odds
                    • Världens största spelsajt
                    • Egna fasta travodds
                    • Bra välkomsterbjudande
                    • Inget poolspel
                    Välkomstbonus
                    1250 SEK i spelkrediter
                    Hämta bonus Besök hemsidan

                    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                    Sammanfattning

                    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                    Läs hela recensionen

                    Fler aktuella travtips

                    Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                    Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                    Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                    DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                    Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                    Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips