V64: Balboa knockar allt igen » 9 juni | Martin Engström -…

V64: Balboa knockar allt igen

Torsdag kvällen innebär som oftast Åbytravet och V64-omgången innehåller ett par riktigt talangfulla hästar så som Ivory Am i V64-2 som jag charmades av i debuten senast.
I V64-4 startar annan talang i form av Balboa Lux som vunnit enkelt i sina två Sverige-starter. Här knockar han allt igen, som den Balboa han är.

Andel i systemet kostar 52 kronor - klicka här!

V64-1

 • Distansen talar till Kolgjinis fördel

Lösningen kan vara enkel i första avdelningen där Robert Bergh med 3 Crank tidigt sitter i ledarpositionen och därifrån kan femåringen bli svårcharmad att bli besegrad från. Det är åtminstone vad Bergh hoppas på. Förstahästen i loppet är dock 6 Upper Face som är betydligt mer härdad än Crank och distansen talar till hans fördel. Fungerar Upper Face tror jag kan han krossa det här gänget, rent av. Så hög kapacitet tror jag att han har. 

7 Quite Special är i absolut toppform och varit jättebra i tre raka starter och även visat att han klarar av de lite längre distanserna.

       V64-2

       3 Ivory Am debuterade på tävlingsovalen senast över voltstart. Det blev rygg ledaren till slut och treåringen såg väldigt löpglad och taggad ut vilket märktes när Luguaer över upploppet försökte ta sig ut i andraspår men där Ivory Am av ren pigghet slog till orutinerad galopp.
       Jag tar inte så mycket på den utan tror hon kan bli att räkna med här istället. För att vara debut på ovalen så gillade jag verkligen intrycket på henne. 

       1 Mahak Mary gick en bra repa senast och får Björn Goop i sulkyn den här gången och jag tror samtidigt inte det är helt osannolikt att hon testas i ledningen om Goop får fart på henne. 4 Bluehill's Wind är inte tillräckligt snabb för att kunna utmana om spetspositionen. Senast fick hon gå tunga vägen sista varvet vilket blev lite väl för tufft, men får hon en resa likt näst senast kan hon avsluta väldigt bra.

       Mahak Mary har även med sig stallkamraten 9 Vaiana Venit i loppet som Robert Bergh själv kör och givetvis spännande att hon är anmäld barfota runt om för första gången.

             V64-3

             Marc Elias har chans även i V64-3 där han startar med 6 Maggiore. Felfritt tror jag hon kan bli mycket svårslagen när Elias prickar starten, laddar framåt och vid ledning tror jag fyraåringen kan räcka hela vägen runt.
             2 Aurora Show
             är högst oklar i sin dagsform och italienskan gör nu Sverige-debut. Är minst sagt en segermaskin och ska bli intressant se hur hon presterar. Jag tror det räcker väldigt långt med dessa två.

                                V64-4

                                3 Balboa Lux har haft en riktigt bra start på Sverige-karriären. Fyraåringen har vunnit sina bägge starter och likt Sverige-debuten näst senast är det anmält skor runt om den här gången. Just i Sverige-debuten näst senast vandrade han ute i tredjespår i 800 meter fram tills upploppsrakan där han till slut kom ner utvändigt ledaren och kunde sedan starkt koppla greppet om loppet.

                                Senast startade han på Solvalla under Elitloppshelgen och där fyraåringen följde startbilen och satt i ledningen hela vägen runt om. Intrycket var riktigt starkt och som han sett ut i sina två starter så är han tämligen svårslagen just nu.

                                   V64-5

                                    Bold Eagle-stoet 8 Affinity Face gav ett oss en riktigt fin åktur senast. Treåringen debuterade genom att vinna väldigt övertygande hemma på Jägers och ska bli högintressant att se här med den insatsen i kroppen. Nu är spåret vad det är men hon verkar vara av det starkare slaget och Adrian Kolgjini kommer knappast backa bakåt....

                                    1 Amazing Hazel lyckades ta karriärens första seger senast och är verkligen på helt rätt väg i sin utveckling. Med tanke på insatsen senast är det inte omöjligt att Johan Untersteiner försöker försvara innerspåret. Som sämst lär det bli rygg ledaren, om nu en sådan som 5 Kagan får bra fart bakom bilen med Björn Goop.
                                    Kagans stallkamrat 6 Önas Quickstep är inte helt rumsren och galopprisken finns där. Näst senast skötte han sig och vann från utvändigt ledaren och var väldigt stark. Ska ju först och främst sköta sig men gör han det är Robert Bergh sannolikt väldigt offensiv i sin styrning.

                                    T.J. som startar i V64-6 vann övertygande på Vaggeryd senast

                                              V64-6

                                              • Hur länge leder Peter Untersteiner?

                                              Ja, här är det röd kusk från Halmstad som kan vara lösningen. Tillsammans med 2 Balashi ser det upplagt ut för tidig spetsposition för Untersteiner - en position som hästen varit närmast omöjlig att besegra från. 
                                              Däremot är jag inte helt övertygad om att det lyckas bli någon ledning när vi har 5 Easy Cash Pirat från framspåret som liks Balashi stormtrivs i ledningen och får Björn Goop i sulkyn för första gången. Just Goop är rätt okej på att få fart på hästarna... 4 Keziah Boko har fått två lopp hos Anders Svanstedt nu och körs den här gången med jänkarvagn. Ska verkligen bli intressant att se här.

                                              7 T.J. såg ut att trivas på Vaggeryd. Sexåringen har inte haft någon bra start på säsongen men verkar vara på helt rätt väg nu efter varit positiv som tvåa näst senast och följde sedan upp det med seger senast! Visserligen var klassen på Vaggeryd-loppet inte av det tuffaste slaget men det var minst sagt en överlägsen seger.

                                              Dela inlägg

                                              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                              Bästa spelbolaget för travodds

                                              Bet365

                                              Bäst på fasta odds
                                              • Världens största spelsajt
                                              • Egna fasta travodds
                                              • Bra välkomsterbjudande
                                              • Inget poolspel
                                              Välkomstbonus
                                              1250 SEK i spelkrediter
                                              Hämta bonus Besök hemsidan

                                              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                              Sammanfattning

                                              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                              Läs hela recensionen

                                              Fler aktuella travtips

                                              Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                              Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                              Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips