V64: Är det dags nu!?

V64 besöker min hemmabana Jägersro under tisdagskvällen och ska det äntligen vara dags i avslutningen!?

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-1

Connie Luguaer kan vara enkla lösningen direkt med hästen med passande namnet; 1 Victory.
Trots att valacken knappast är känd för sin startsnabbhet så finns där inga tuffingar på framspåret som kan utmana. Jag tror Luguaer tids nog sitter i ledning och därifrån ska det sedan mycket till för att ekipaget ska förlora det här.

Jocke Lövgren med 9 T.Walls Kastor är den som håller liknande klass och felfritt kommer han går mycket starkt - inte minst över slutvarvet. Intrycket senast var ju starkt - men det var också över en månad sedan... Jag tar ställning för Victory!

V64-5

Christoffer Eriksson var försiktigt uppåt på sin 10 Ingo i Sverige-comebacken senast som var på självaste Gulddivisionen.
Nu startar han visserligen med dubbla tillägget på startvolten men snacka om att han möter betydligt enklare motstånd än vad han är van vid. 

Ingo har härdats rejält från perioden nere i Frankrike och ska vara redo att kunna köras lite mer offensivt den här gången. 6 Santos As är så klart intressant från ledarpositionen - men är Ingo som han ska? Ja, då tycker jag faktiskt han till slut ska kunna kämpa ner dessa konkurrenterna han ställs mot den här gången.

❌ FAVORIT I FARA

V64-3

Stoloppet är för mig det mest öppna loppet för hela kvällen och här sparar jag inte på strecken!

Stefan Persson kör ut med 1 Amazling Lady N.O. som vunnit 6 av 13 starter och var framförallt i höstas riktigt vass. Stoet startade på V75 senast på Färjestad och gick klart godkänt där utan att vara nära segern. Försvarar stoet innerspåret så kan det räcka väldigt långt - men vi har ett skrällbud i loppet jag bara MÅSTE ha med!

9 Only Angelica O.C. varnade jag för rejält senast på V86 och insatsen av henne var verkligen strålande till andraplats. Jag tror hon håller riktigt vass form för dagen och det kommer bli liknande perfekt draghjälp den här gången. 

6 Cascabella har man ju väntat lite på att det ska lossna för och hon gick ett perfekt löp på Åby senast. 3 Ilaria Mearas ska man även ta på stort allvar från ett perfekt utgångsläge och Preben Söviks hästar går ju riktigt bra för dagen!

💣 GARDERINGLOPP

V64-2

När Luguaer väl besökt vinnarcirkeln efter V64-1 kan han sedan besöka den återigen efter V64-2. Här kör han ut med stallets 4 Simon Templar som ser ut att ha hittat sig en mycket vettig uppgift i detta lågklassiga fältet. 
Framförallt har fyraåringen visat en styrka som få i den här klassen kan kampera emot och för mig är det en stark favorit!

6 Jeans N.Both är främsta motbudet - liksom i V64-1 är det alltså Lövgren som gäller här med. Jag tycker hästen höjt sig rejält i två senaste starterna och selas nu ut med toppform! 1 Dubbio Amletico får en fin resa över innerspåret och bör kunna ta sig iväg felfritt den här gången med autostart. 

V64-4

Gustav Johansson försöker leda det här hela vägen med 1 Arcoveggio men något spikförslag? Nej, det är det inte! 
5 Ecco Elholm
tror jag väldigt mycket på även fast raden inte är något vidare... Senaste starten på Halmstad var ett bra steg i rätt riktning och stayerdistansen hanterar sjuåringen alla dagar i veckan. 
Just det gör även 9 Franklin Zet som kapacitetsmässigt nog även är bäst i startfältet. Han kommer kämpa ner de flesta ute i spåren och ska vara högt rankad. 
4 Pre Calculated
är van vid tuffare konkurrens än dessa här och känslan är att han liksom Ecco Elholm är bättre än raden just nu.

V64-6

Vi får se en V75-bekant herre i avslutningen i form av 5 Andover Heaven. Ska det möjligen vara dags för honom nu?! Mycket möjligt!
Han har verkligen läge för att ta sig mot ledningen här och Stefan Persson är som vanligt kusken bakom femåringen. Kort distans är Andover Heavens bästa och han bör kunna sluta långt framme den här gången.

2 Highlove Tech och framförallt 3 A Whispering Angel kommer kampera emot om ledningen, just sistnämnde tror jag vill dit och detta gör att jag inte vågar lita på Andover Heaven som självklar vinnare.
8 Alert Vendil
är en tuffing som håller god form för dagen och nog bör 10 Protector Tile gå framåt med förra loppet i kroppen.

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips