V64: Alla kan vinna!?

Nej, "alla" kan väl inte vinna ikväll på Boden men nästintill. Omgången ser oerhört öppen ut och V64an ser ut att kunna bli bra betalt - med jackpot!

V64-2

I och med att det dels är jackpot men framförallt en närmast olöslig omgång så får det mig att verkligen fastna för en högintressant jag kollat in. Ja, men det är väl klart jag spikar!

7 Izumi Benois känns för mig jättespännande ikväll. Stoet inledde karriären hos Conrad Luguaer våren 2021 och har sedan hunnit med karriär hos Robert Bergh, Jörgen S Eriksson och är nu hos Christine Axelsson.
Fyraåringen har inte riktigt fått det att lossna, men nu uppe i norr med lite enklare motstånd tror jag det kan falla väl ut. Ikväll testas hon barfota runt om för första gången på länge. Det var just barfota som hon gjorde sin bästa insats hitintills i karriären för Bergh tidigare i höstas.

Jenny Engfors har även fått köra stoet en gång nu och ikväll hoppas jag det ska lossna! 

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Hade jag varit riktigt djärv hade jag spikat 7 Lexington Tooma, men det får ju räcka med en chansspik. Jag tycker sjuåringen går ner lite i klass på motståndet här och distansen kan gynna honom.
Han kommer dessutom hamna vettigt till direkt! Det som sätter emot är att han möjligen såg något seg ut senast, som var så sent som för åtta dagar sen.

2 Armani Press har visat form hela sommaren och 3 Danilo Brick är en tuffing som väl först ska sköta sig. 5 Mellby Guava har en mer passande uppgift än hon haft på ett tag.

V64-3

5 Mr Charger är rätta favoriten i tredje avdelningen, men Kari Alapekkala reser till Boden med 6 Justin Web som fått en genomkörare i kroppen och visade under fjolåret att han trivs i Boden.
1 Birbone O.K.
får en alldeles perfekt resa på innerspåret och testas barfota bak den här gången.

V64-4

12 Grappelli var riktigt bra tidigare i år och nu har han fått två lopp i kroppen efter tvingats strykas. Läget är ju inget vidare, men jag tror garanterat att han kommer köras offensivt härifrn.
4 Ytowns Charmör
trivs i spets, men kommer bli utmanad av 7 Backwood's Baddy som äntligen fått lite bättre läge än på ett tag.
Jag missar heller inte 6 Livi Pablo H.M.!

V64-5

Duellernas duell - eller ja, åtminstone ikväll...

Jag ser verkligen fram emot kampen mellan 10 Mahatma Gee som varit i urstark form i sommar som här möter 11 Joker of Steel
Sistnämnde håller jag som bästa hästen i fältet och som äntligen visade form senast igen vid segern, men intrycket som Mahatma Gee haft den här säsongen gör att han måste med på lappen.

Jag tycker dessa två höjer sig något även fast de båda har bakspår.

V64-6

8 Soleil d'Inverne är min självklara etta i avslutningen trots hans utgångsläge. Tidigare radade han upp segrarna och visat sitt livs form. Nu har han i sina två senaste inte riktigt fått chansen näst senast och från bakspår över kort kom han heller inte helt till.
Ikväll tror jag han visar sitt rätta jag igen och blir att räkna med!

4 Juno Beach är den som utmanar och som bör kunna fronta i loppet, men Ove Ander Lindqvist lär ha samma taktik med sin 6 Eskimo Brother.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips