V64 Åby: Spets och slut - gånger två!

V64 Åby: Spets och slut - gånger två!

Torsdag kvällen ägnas åt Mölndal och Åby travbana. Spikarna går båda iväg från innerspår över kort distans och det borde vara spets och slut för de båda!

Peter Untersteiner spikas i V64-6!

V64-1

Det låter väldigt uppåt kring 1 Crazymonsterheart och Kevin Oscarsson är säkert väldigt belåten med utgångsläget.
Oscarsson har inga jättesvåra utmanare vid sig som ska kunna rubba ekipaget på ledningen och jag tror inte det blir någon vidare dramatisk tillställning det här.

Värsta motbudet har blytungt utgångsläge och den här uppgiften ser därför väldigt skräddarsydd ut för Crazymonsterheart!

V64-2

Admir Zukanovic var en riktigt solståle under december månad med stallets Stepping Spaceboy. Här selar han ut 8 Great King Wine som minst sagt går ner i klass.
Senast följde hästen med som sällskap till Solvalla och fick tampas mot Milligan's School och gänget. Nu är motståndet något helt annat och jag tycker Great King Wine ska räknas tidigt den här gången.
9 Roly Poly
känns som främsta motbudet som verkligen visade nästaregång-takter senast. Stoet kan få lifta med perfekt hela vägen och svara för en finfin spurt. 

Även fast tillägg ofta är tufft så är distansen lång här och jag tror de rutinerade rävarna längst bak är främsta motbuden. Hästarna från tilläggen längre fram är knappast några segermaskiner och blir snabbt upphämtade i loppet.
Missa inte 7 Macho Look heller med Mikael J Andersson!

V64-3

Thomas Dalborg har intressant uppsittning här i 9 Epsom som jag fastnar främst för i den här spårtrappan. Läget är klart bra för att sitta bra på det direkt och jag förväntar mig att Epsom segerstrider mot dessa. Hoppas vilan gjort henne gott.
12 Laurenti
vinner inte särskilt ofta men två senaste prestationerna har varit klart positiva och jag tror hon är på väg upp i form.

Jan Henriksson sitter upp bakom 5 Balanced Rubber som man givetvis måste ha stor respekt för som varit strålande hela hösten och körs helt säkert offensivt igen.

V64-4

Jeppe Juel tar resan upp till Åby och gör det väl knappast i onödan? 11 Enzo har liknande läge som vid senaste besöket vilket resulterade i seger. Juel kör säkerligen offensivt igen och tror på god segeruppgift här. Given förstahäst i fältet.

Maria Törnqvist ska inte underskattas med sin 1 Rapido S.W.. Fått ta igen sig nästan en månad efter bleka insatsen på Axevalla senast. Före det däremot svarade han för två fina starter på raken. Läget är perfekt här för att hänga med och göra upp sista biten.
Jag tycker det räcker med tre streck här och tar även med 5 Victorious Wine. Värsta motståndaren för femåringen är Enzo men efter det är det hästen själv. Han är klart osäker av sig men felfritt kommer han ge Enzo en match.

V64-5

  • Stoloppet kräver sina streck - V75-hästen från senast kan skrälla!

Spara inte på strecken här. Detta är två av kvällens öppna lopp. 9 Global Wireless bör få fin resa härifrån och 5 Artemedi Zack laddas säkerligen iväg härifrån och stoet har visat förr att hon har rejäl fartresurs i sig.
En rolig skräll i fältet är 8 Utopia Roc. Stoet galopperade bort sig senast på V75 där hon blev en av de betrodda i fältet. Nu har spelarna totalt tappat bort henne då travspelare ofta glömmer fort. Se upp...! 

V64-6

Är där någon som kan få iväg sina hästar bakom bilen så är det Peter Untersteiner. Här startar han med stallets 1 Zeeland Kronos vars form är klart uppåt för dagen.
Stoet försvarar innerspåret utan att förta sig särskilt hårt och jag tror röd kusk avslutar kvällen med en ganska säkert spetsseger och känns som en stark spik!

Dagens Dubbel:

DD-1: 1, 4, 5, 6, 8, 9
DD-2: 1 Zeeland Kronos

6 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips