V64 Åby: Spets och slut - gånger två!

V64 Åby: Spets och slut - gånger två!

Torsdag kvällen ägnas åt Mölndal och Åby travbana. Spikarna går båda iväg från innerspår över kort distans och det borde vara spets och slut för de båda!

Peter Untersteiner spikas i V64-6!

V64-1

Det låter väldigt uppåt kring 1 Crazymonsterheart och Kevin Oscarsson är säkert väldigt belåten med utgångsläget.
Oscarsson har inga jättesvåra utmanare vid sig som ska kunna rubba ekipaget på ledningen och jag tror inte det blir någon vidare dramatisk tillställning det här.

Värsta motbudet har blytungt utgångsläge och den här uppgiften ser därför väldigt skräddarsydd ut för Crazymonsterheart!

V64-2

Admir Zukanovic var en riktigt solståle under december månad med stallets Stepping Spaceboy. Här selar han ut 8 Great King Wine som minst sagt går ner i klass.
Senast följde hästen med som sällskap till Solvalla och fick tampas mot Milligan's School och gänget. Nu är motståndet något helt annat och jag tycker Great King Wine ska räknas tidigt den här gången.
9 Roly Poly
känns som främsta motbudet som verkligen visade nästaregång-takter senast. Stoet kan få lifta med perfekt hela vägen och svara för en finfin spurt. 

Även fast tillägg ofta är tufft så är distansen lång här och jag tror de rutinerade rävarna längst bak är främsta motbuden. Hästarna från tilläggen längre fram är knappast några segermaskiner och blir snabbt upphämtade i loppet.
Missa inte 7 Macho Look heller med Mikael J Andersson!

V64-3

Thomas Dalborg har intressant uppsittning här i 9 Epsom som jag fastnar främst för i den här spårtrappan. Läget är klart bra för att sitta bra på det direkt och jag förväntar mig att Epsom segerstrider mot dessa. Hoppas vilan gjort henne gott.
12 Laurenti
vinner inte särskilt ofta men två senaste prestationerna har varit klart positiva och jag tror hon är på väg upp i form.

Jan Henriksson sitter upp bakom 5 Balanced Rubber som man givetvis måste ha stor respekt för som varit strålande hela hösten och körs helt säkert offensivt igen.

V64-4

Jeppe Juel tar resan upp till Åby och gör det väl knappast i onödan? 11 Enzo har liknande läge som vid senaste besöket vilket resulterade i seger. Juel kör säkerligen offensivt igen och tror på god segeruppgift här. Given förstahäst i fältet.

Maria Törnqvist ska inte underskattas med sin 1 Rapido S.W.. Fått ta igen sig nästan en månad efter bleka insatsen på Axevalla senast. Före det däremot svarade han för två fina starter på raken. Läget är perfekt här för att hänga med och göra upp sista biten.
Jag tycker det räcker med tre streck här och tar även med 5 Victorious Wine. Värsta motståndaren för femåringen är Enzo men efter det är det hästen själv. Han är klart osäker av sig men felfritt kommer han ge Enzo en match.

V64-5

  • Stoloppet kräver sina streck - V75-hästen från senast kan skrälla!

Spara inte på strecken här. Detta är två av kvällens öppna lopp. 9 Global Wireless bör få fin resa härifrån och 5 Artemedi Zack laddas säkerligen iväg härifrån och stoet har visat förr att hon har rejäl fartresurs i sig.
En rolig skräll i fältet är 8 Utopia Roc. Stoet galopperade bort sig senast på V75 där hon blev en av de betrodda i fältet. Nu har spelarna totalt tappat bort henne då travspelare ofta glömmer fort. Se upp...! 

V64-6

Är där någon som kan få iväg sina hästar bakom bilen så är det Peter Untersteiner. Här startar han med stallets 1 Zeeland Kronos vars form är klart uppåt för dagen.
Stoet försvarar innerspåret utan att förta sig särskilt hårt och jag tror röd kusk avslutar kvällen med en ganska säkert spetsseger och känns som en stark spik!

Dagens Dubbel:

DD-1: 1, 4, 5, 6, 8, 9
DD-2: 1 Zeeland Kronos

6 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

WOOOW Vilken kväll vi hade i onsdags och så nära vi var otroligt stora pengar under V86omgången. Analysen låg helt rätt på det denna gång och allt ... Läs travtips

Dundrande nära förra lördagen, slutade med 3x 6 rätt i videoanalysen! Å i onsdags var det fasligt nära på Från Norr till Söder! Andreas och jag hade ... Läs travtips

Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips

Vill du också utmana V75-vinstrekordet? Som ligger på 67 miljoner kronor och inträffade just på Axevalla, där vi hittar Sveriges längsta upplopp som ... Läs travtips

V75 1 Med tanke på strykningen av Hobby De Liton, väljer jag spik direkt i inledningen på 8 Burning Man. Hästen vann överlägset senast och visade ... Läs travtips

V75-1 Ett fint försök i Bronsdivisionen inleder omgången och här tror jag att det kan bli en liten överraskning. Särskilt då en av ... Läs travtips

V75 AXEVALLA lördagen den 22/2. Rafflande V75 omgång med en lukt av miljonutdelning. Vi provar!!! Över 210 000kr inspelat på 4 dagar, formen är på ... Läs travtips

Efter toppformen men det lilla extra som saknats var man tillbaka till verkligheten genom att inte alls lyckas på V86. Så revanschsugen ska jag ... Läs travtips

Mina andelar: Petterssons StarkaPetterssons Miljon Avd 1 Vi inleder omgången med ett lopp över 2140 voltstart, jag rankar Lugauers 8 Nero Maximus ... Läs travtips

Axevalla agerar värd för denna veckas V75 omgång, alla känner säkert till det långa upploppet 227m. Det ser ut att bli dåligt väder och regn under ... Läs travtips