V64 Åby: Goop-tränat som gäller? » 13 juni | Martin Engström -…

V64 Åby: Goop-tränat som gäller?

Från Åby körs kvällens V64-omgång. Björn Goop är på plats och möjligen är det hans hästar som gäller för att nå sex rätt!?

V64-1

Robert Bergh kliar sig säkert i huvudet och får en och annan bekymmersrynka av 3 Pinto Bob. Hästen såg ut att kunna gå mot efterlängtad seger senast när han plötsligt återigen föll i galopp in mot sista sväng.
Hästen är tveklöst en opålitlig herre, men felfritt segerstrider han ikväll!

7 Callmeawinner är annan osäker travare som vid felfritt segerstrider garanterat. 6 Waikiki Silvio lär gå barfota runt om för första gången i år och ska kunna göra bättre ifrån sig nu med två lopp i kroppen.

V64-2

Dante Kolgjini har en god segerchans med 1 Zlatan Knick som troligen leder loppet väldigt länge. 7 Setauket är lite utelämnad från läget, men kan öppna sylvasst bakom bilen och det är inte omöjligt att Gustav Johansson testar framåt direkt.

Bakom dessa två varnar jag för 3 Silver Lore. 39 starter och noll segrar låter inget vidare. 

Däremot har stoet i två senaste starterna gjort det riktigt bra. Senast på Jägersro gjorde hon möjligen karriärens bästa lopp när hon närmade sig en viss Cesare Borgia över upploppet.
Det känns som det lossnar snart!

V64-3

Lopp i kroppen och bra läge bakom bilen och därtill rejält med respekt med sig från motekipagen. Jag tror Björn Goop och 4 Inspector är befogad favorit. Lite väl stor sådan kanske, men jag har svårt att se några starka motbud som kan göra det till en dramatisk tillställning. Spiken känns ganska klar.

V64-4

Som stor fantast av Joke Face var det trevligt att kolla in 1 Tipsy Face senast på Årjäng. Här tycker jag det åter ser intressant ut.
Stoet kommer som sämst få rygg ledaren härifrån, men jag tror dock André Eklundh testar att försvara innerspåret.

Med loppet i kroppen och finfin dagsform ska Tipsy Face kunna hålla undan länge från tilläggshästarna och jag hoppas och tror hon tar andra raka!

V64-5

4 Pelle Barosso har nu fått ett lopp i kroppen efter uppehåll. Jag tror Björn Goop har höga förväntningar på hästen och Vincennes-härdade tysken ska segerstrida ikväll.
Robert Bergh kommer knappast "ge bort" loppet och har en minst lika bra häst i 5 Elcamino Dimanche som gick bra som trea senast.

9 Crossfire Simoni är en jag sällan glömmer bort, framförallt inte på hemmabanan. Annan hemmahäst att se upp för är 1 Oki Doki Face som gick mycket positivt senast och härifrån ska han kunna sluta långt framme.

V64-6

4 Easy Creation är en tuff motståndare, men för mig är 6 Ilydia Boko loppets givna förstahäst. Hon är helt klart den bästa hästen i fältet och felfritt tror jag på enkel seger.
Däremot är respekten så pass stor för Easy Creation att jag inte vågar lämna henne utanför kupongen. Läget är klart bättre och har man inlett året med tre segrar på fyra starter är det ett givet motbud.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen