V64 Åby: Dags för hemmahästen!? » 9 maj | Martin Engström -…

V64 Åby: Dags för hemmahästen!?

Dags för torsdag kväll från Åby med V64. Bo Falsigs bidrag i V64-5 kan det vara dags för!

V64-1

Kim Eriksson har siktet inställt här med 2 Sphinx d'Inverne att leda runt om. Det ser helt klart upplagt ut för det, men 5 Com Milton är en stentuff utmanare som jag tror är redo direkt.

6 Waikiki Silvio behöver trolgein loppet, men är bra nog att kunna vinna direkt ändå. 8 Scorpion Kiss har ett jobbigt läge men tycker han gjort det bra i år och ikväll blir ekipaget helt bortglömt.

V64-2

Peter Arnqvist har två bidrag i loppet som båda kan segerstrida. Jag tror den ene är överlägsen och vinner.
Främsta segerbudet är 5 Verdetto R.L. som felfritt nog är närmast överlägsen. Men han ska som sagt också gå felfritt... Är åter efter uppehåll nu och Johan Untersteiner tror jag får iväg honom perfekt härifrån. Felfritt vinner dem och jag spikar!

V64-3

Björn Goop sitter upp bakom omgångens överlägset största favorit i form av Frode Hamre-tränade 5 Ecurie D som såg fantastiskt fin ut i sitt debutlopp senast. Med tanke på intrycket där känns det långsökt att ekipaget ska förlora det här. Det förstår även jag.

Däremot... Jag är inte särskilt förtjust i det tunga favorittrycket som vilar på treåringen och det är ett fält med orutinerade hästar. Känner mig inte särskilt sugen att spika sådan stor favorit.

6 Gambling Face närmar sig segern och en felfri 4 Upstate Face kommer garanterat utmana favoriten hela vägen.

V64-4

Peter Untersteiner låter väldigt uppåt direkt i årsdebuten för 9 Ottens Flamma

Däremot håller jag 10 Eenymeenyminymoe lite högre som kan bli en kulltopp hemma i Danmark i år. Peter Jensen reser sällan till Åby i onödan med sina hästar och även fast siktet är inställt på större uppgifter om några veckor, så tror jag Eenymeenyminymoe kan bli svårslagen tros bakspåret.

8 Hashtag One har visserligen en stentuff uppgift här, men är bland de med bäst fart i loppet och ska värdet höjas rejält så är det Hashtag One som löser det.

V64-5

Ett riktigt roligt lopp med flera profiler. 7 M.T.Mighty Winner har gjort tre lopp den här säsongen men inte riktigt kommit igång. Var fullt godkänd på V75 senast och är främsta utmanaren till min spik.

Bo Falsig har intressant bidrag i loppet i form av 6 Crossfire Simoni. 

Jag tycker uppgiften här ser klart intressant ut och han kommer få ett klassiskt "lopp på rulle". Falsig kommer få ett perfekt löp hela vägen med hästen och Crossfire Simoni går hela vägen in i mål. 

V64-6

Äntligen stämde det för 3 Sanda Love senast. Efter en tid med marginaler emot sig var han i sitt bästa slag senast och vann dessutom utan att gå trött i mål. Kan ta andra raka segern här över korta distansen.

Värst, och den enda emot, är 2 High Into The Sky som säkerligen försöker köra emot och med tanke på att hästen vann enkelt från ledningen senast är taktiken given för Björn Goop.
9 Elegant Frost
och 10 Rydens Limoncello är de möjliga skrällbidragen i fältet som båda känns ständigt underskattade.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips