V5-kväll på Jägersro

Jägersro agerar saxbana till huvudbanan Solvalla ikväll. V5-spelet håller väldigt fin klass med några profiler som selas ut!

V5-1

Jerry Riordan selar ut sin 6 Betting Gangster igen som tillhör landets bästa fyraåringar. Visst ska han ha god chans direkt och jag tror fyraåringen inte behöver brukas för fullt i årsdebuten. För mig är det givna klasshästen i fältet och övriga står inte i riktigt samma klass. Vinner direkt.

5 Alhambra är i sällskapet den orutinerade och frågan är hur hon kan prestera i det här sällskapet. Stall Luguaers hästar har dock gått fantastiskt hela året och jag blir inte förvånad ifall Alhambra gör ett topplopp.

V5-2

1 Bag's Simoni är givna förstahästen tillsammans med Henna Halme. Kvällens uppgift ser väl klart lämpligare ut än på länge - men bakom? Ja, där finns några spännande motbud.

Klart positiv 8 Cheeky Shack senast på Tingsryd och främsta motbudet till Bag's Simoni är 5 Dream of Nature som troligen försöker ladda framåt direkt.
10 Blackbird
såg till en början ut att gå mot en tuff uppgift, men efter strykningarna har det blivit klart intressant. Vid senaste besöket på Jägers i april var hon ute mot klart hårdare motstånd än kvällens och det hon är tidig här!

V5-3

Joakim Lövgren har en av omgångens jättefavoriter

Tycker uppgiften här ser väldigt överkomlig ut med 2 Comanche Moon. Läget är perfekt för att tidigt sitta i ledning. Visserligen "bara" en seger i årets sex starter, men han har å andra sidan radat upp andraplatserna när han inte satt nosen först. Perfekt uppgift ikväll.

4 Wild Love är normalt en tuff dam som går hela vägen in i mål, men fjolårets prestationer har ännu inte riktigt visat sig i år. Skulle det däremot släppa loss ikväll kan hon definitivt utmana Comanche Moon.

V5-4

Ställer inte läget till det för mycket så kan 8 Zelante C.R. vinna enkelt. Det är loppets klara förstahäst och tätt bakom följer 2 Bear My Name och 6 Hector Greenwood.

Loppets följeslagare är 4 Majah Winner som ännu är segerlös i karriären. Har haft ögonen på hästen mer eller mindre hela tiden och även fast det inte blivit någon vinnarcirkeln ännu så tror jag det är dags när som helst.

V5-5

3 Sharp Dream har fått en fantastisk start i regi Petri Puro och tagit två raka imponerande segrar. Ikväll blir hon säkert åter mycket svårstoppad och där ser ut att bara finnas ett motbud.
2 Queen of Sand
är rejält V75-härdad och även varit ute i klart tuffare sällskap. Stoet gör sällan dåligt ifrån sig och i kvällens tunna fält och från ett bra utgångsläge kommer hon strida hela vägen in i mål.

De två står sig starka men streckar även 5 Ilona Håleryd.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips