V5-kväll på Jägersro » 11 juni | Martin - Travstugan.se

V5-kväll på Jägersro

Jägersro agerar saxbana till huvudbanan Solvalla ikväll. V5-spelet håller väldigt fin klass med några profiler som selas ut!

V5-1

Jerry Riordan selar ut sin 6 Betting Gangster igen som tillhör landets bästa fyraåringar. Visst ska han ha god chans direkt och jag tror fyraåringen inte behöver brukas för fullt i årsdebuten. För mig är det givna klasshästen i fältet och övriga står inte i riktigt samma klass. Vinner direkt.

5 Alhambra är i sällskapet den orutinerade och frågan är hur hon kan prestera i det här sällskapet. Stall Luguaers hästar har dock gått fantastiskt hela året och jag blir inte förvånad ifall Alhambra gör ett topplopp.

V5-2

1 Bag's Simoni är givna förstahästen tillsammans med Henna Halme. Kvällens uppgift ser väl klart lämpligare ut än på länge - men bakom? Ja, där finns några spännande motbud.

Klart positiv 8 Cheeky Shack senast på Tingsryd och främsta motbudet till Bag's Simoni är 5 Dream of Nature som troligen försöker ladda framåt direkt.
10 Blackbird
såg till en början ut att gå mot en tuff uppgift, men efter strykningarna har det blivit klart intressant. Vid senaste besöket på Jägers i april var hon ute mot klart hårdare motstånd än kvällens och det hon är tidig här!

V5-3

Joakim Lövgren har en av omgångens jättefavoriter

Tycker uppgiften här ser väldigt överkomlig ut med 2 Comanche Moon. Läget är perfekt för att tidigt sitta i ledning. Visserligen "bara" en seger i årets sex starter, men han har å andra sidan radat upp andraplatserna när han inte satt nosen först. Perfekt uppgift ikväll.

4 Wild Love är normalt en tuff dam som går hela vägen in i mål, men fjolårets prestationer har ännu inte riktigt visat sig i år. Skulle det däremot släppa loss ikväll kan hon definitivt utmana Comanche Moon.

V5-4

Ställer inte läget till det för mycket så kan 8 Zelante C.R. vinna enkelt. Det är loppets klara förstahäst och tätt bakom följer 2 Bear My Name och 6 Hector Greenwood.

Loppets följeslagare är 4 Majah Winner som ännu är segerlös i karriären. Har haft ögonen på hästen mer eller mindre hela tiden och även fast det inte blivit någon vinnarcirkeln ännu så tror jag det är dags när som helst.

V5-5

3 Sharp Dream har fått en fantastisk start i regi Petri Puro och tagit två raka imponerande segrar. Ikväll blir hon säkert åter mycket svårstoppad och där ser ut att bara finnas ett motbud.
2 Queen of Sand
är rejält V75-härdad och även varit ute i klart tuffare sällskap. Stoet gör sällan dåligt ifrån sig och i kvällens tunna fält och från ett bra utgångsläge kommer hon strida hela vägen in i mål.

De två står sig starka men streckar även 5 Ilona Håleryd.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 tar en avstickare och vänder ut mot ön, närmare bestämt Gotland och Visby!V64-1Det öppnaste loppet inleder kvällen. Här tycker jag det ser ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips