V5: Hemmatränaren har starka chanser

Ikväll körs det V5-tävlingar från Halmstad. Som vanligt har Peter Untersteiner starka chanser.

V5-1

11 Majestic Wine har Peter Untersteiner höga tankar om. Och visst är fyraåringen möjligen hästen att slå - men klart värd att inte riktigt lita på ännu.
Felfritt är han säkert överlägsen, men det har verkligen strulat för honom under karriärens alla fem starter.

4 Floats Cicciolina blir lite väl bortglömd den här gången och är främsta motbudet. Blev lite av en snackis under V86 på Jägersro senast. 3 Springbank är även det en kapabel herre jag tror kan utmana.

V5-2

Flera fina treåringar, men här är det spets och slut som gäller.
1 Global Venture inledde karriären på bästa sätt med seger och här tror jag han kommer kunna hålla undan hela vägen.

Där finns några tuffingar 20 meter bakom, bland annat tror jag 5 Rothchild kan bättre än vad han visat på slutet. Men tror inte de kommer hinna fram till Global Venture.

V5-3

6 Skylane verkar verkligen stormtrivas i montén och framförallt med Henriette Larsen. Behövde knappast någon genomkörare utan vann direkt i comebacken senast. Är säkerligen klart vassare ikväll med den insatsen i kroppen.

Skylane hade kunnat vara ett singelstreck men har stor respekt för 1 Robin Hood. Från det här utgångsläget siktas hästen att försvara innerspåret och det här. Galoppen senast är bara att glömma. Radat upp segrarna innan det!

7 Letizia hoppas jag kan överraska. Jag tror stoet är klart bättre än vad raden visar och hon kan blixtra till över sista halvvarvet.

V5-4

5 Spartak Face är tillbaka igen efter varit ifrån lite mer än två månader. Senast visade han upp sin bästa sida och när han verkligen fungerar är han riktigt bra. Kommer han iväg vettigt härifrån tror jag han segerstrider.
7 Lipari är även han tillbaka. Varit ifrån ända sedan januari och lär behöva loppet i kroppen. Men på gardering är han självklar att ta med.

8 Tim Frontline har jag haft en del skrällopp på i klart tuffare lopp än det här. 

V5-5

Det ska bli mycket intressant att kolla in treåringen 9 Ingo.
För mig är det här loppets klart bästa häst och för den "snåle" ett möjligt singelstreck. Segern togs väldigt starkt senast till slut och känns som han kommer slippa få göra grovjobb härifrån.

Bakom är det klart öppet. Se upp för 1 Miss Euphoria som gärna smyger med längs innerspåret härifrån. 
7 Madurai gör efterlängtad comeback och är ett osäkert kort ikväll. Men lite som Lipari i föregående lopp är det givet att strecka vid gardering. 12 Sandsjöns Enzo har visat förr att han kan avsluta starkt. Det lär behövas härifrån...

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips