V4: Trygg spik inleder

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!

SPIKEN - 7 ARCH LANE (V4-1)

Utgångsläget är det som möjligen kan sätta lite dramatik i det här. I övrigt är jag inte ett dugg orolig kring Arch Lanes chanser. Sjuåringen har imponerat ett antal gånger den här säsongen för regi Jennifer Persson och tål dessutom att göra grovjobbet som kan krävas.
Det är ett överkomligt motstånd för sjuåringens om normalt ska vinna det här tämligen enkelt till slut.

V4-2

Klaus Kern kommer starta offensivt med 7 Banana Joe och tar gärna positionen utvändigt ledaren. Från samma position kunde Kern vinna med hästen för tre starter sedan på V86, så visst kommer Banana Joe laddas direkt.

3 Rocket Boy tröttnade naturligt senast där femåringen gjorde sin första start på 2,5 månad. Med loppet i kroppen räknar jag med bättre insats den här gången och når Oskar J Andersson ledningen kan det räcka långt. I rygg på Rocket Boy får 1 B.B.S.Hampel perfekt resa hela vägen och man ska nog börja ta denna femåringen på allvar som nu slipper Billy Idol den här gången.

V4-3

5 Artico Zack hade mycket väl kunnat vara ett andra spikförslag i omgången om det behövs. Efter två svårare utgångslägen har femåringen perfekt läge bakom bilen den här gången för att pressa sig mot ledningen och gå undan därifrån. 
Vad som får mig att gardera är Olle Alsén med 2 Jaguar C. Boko från bättre läge och som knappast kommer skänka bort loppet till Artico Zack utan att ge en match. 7 Hersey's Kiss har gått väldigt bra i sina två senaste starter och är värd en varning. 10 Inge B.Svärlig återkommer efter uppehåll och behöver rimligen loppet, men i grunden nog bäst i fältet...!

V4-4

1 Unarmed Face siktar på att leda det här länge liksom vid sin förra seger för tre starter sedan. 2 Gordon Mearas har varit ute i tuffa sällskap på sistone och möter klart lättare den här gången, på hemmabanan och allt! Snacka om värd en seger efter 18 segerlösa starter den här säsongen.
Rikard N Skoglund har en intressant uppsittning i form av 10 Father of Sun som senast skrällde till sig sin första seger för året. Sexåringen gick en fin repa sista 400 meterna och stred till sig segern sista biten. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips