V4-hundring: Stostjärnan årsdebuterar

Jag tror vi får se en kall duell på Hagmyrens lunchtävlingar och bland annat årsdebuterar stostjärnan Bouillabaise!

V4-1

Vi drar igång lunchen med rena rama teknon!

Gunnar Melander har haft fina dagar med Månlykke A.M. efter Vårbjörken och här kan han besöka vinnarcirkeln igen. 5 Tekno Lynet ses med högst segerchans och löser det sig bara i startögonblicket så tror jag Melander kör offensivt framåt så tidigt som möjligt. Han gjorde det bra bakom en grym Blixen senast och ska med det loppet föras framåt rejält.

Motbudet är 8 Tekno Viking som inte är helt enkel. Hästen hade ett urstarkt fjolår och vi väntar ännu på att liknande prestationer här efter att ha hunnit göra tre starter under våren. Spår 8 i volten är inte tipptopp men det här rör sig om en viking av hög kapacitet och jag tror vi snart får se kunnandet som han visade ifjol!

V4-2

13 Bouillabaise är ett sto jag verkligen är stormförtjust i och som jag följde varenda steg av under fjolårssäsongen. Nu gör stoet årsdebut och laddar om för att tampas i årets tuffa fyraåringslopp för ston. Hon får en rätt perfekt årsdebut den här gången och går ut mot ett rätt överkomligt motstånd om man ser till klassen hon besitter. Minuset är givetvis att det trots allt är årsdebut, knappast viktigaste loppet för säsongen och det är ett utmanande läge. 

2 Lino Band är jätteintressant från startvolten och Jimmy Dahlman kommer försöka leda loppet så länge det bara går. 6 M.T.Montpelier får åter Mats E Djuse i sulkyn som körde hästen näst senast där valacken stod för en urstark insats. Lite ojämn av sig, men liknande som vid näst senast räcker långt här och rankas trea. 

10 Newlight Coger har varit en äkta följetong personligen - att plötsligt hålla honom utanför kan vara rent av "förödande". Klart mycket bättre än raden!

  V4-3

  En extremt öppen historia men föga förvånat är det Jan-Olov Persson-tränat som rankas klart etta. 

  10 Krusor är loppets bästa häst som vid felfritt ska kunna runda majoriteten här. Det är just det där med att tävla felfritt som inte är helt givet för hans del. Han varvar med rejäla insatser med att galoppera bort sig ur loppen. Vilken sida visar han upp den här gången? Ja, säg det... Överlägsen om han "vill".

  13 Klack Vidar var mycket fin vid sin seger senast och är den med Krusor i bäst dagsform! 5 Skaffer Lisa med Bo Landgren är den från startvolten man främst ser upp med!

  V4-4

  Avslutningen känns rätt jämn ändå, men jag litar på offensiv styrning från Rikard N Skoglund med 6 Samurai Comery. Hästen är rejält gynnad av att sitta i främre positionerna tidigt och inte gå ute i kön och från springspåret kommer Skoglund kunna komma iväg starkt. Vad som inte får mig att spika är vinnargnistan och att motbudet har minst lika bra läge... 

  ...Motbudet är Hanna Forlins profil, 7 Aperfectdream, som utmanar från springspåret och det är inte helt omöjligt att Aperfectdream hinner före i starten och skulle Forslin vara den som sitter i ledning tror jag definitivt att ekipaget kan leda länge.

  Lunchdubbeln:

  1. 10 Krusor
  2. 1, 6, 7, 9

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

   Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

   V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips