V4-hundringen: Vallapremiär på lunchen

Solvalla slår upp portarna för lunchtävlingar för första gången för året den här fredagen och visst ser det ut som en överkomlig V4-hundring som vi ska få en bra start på helgen med!

V4-1

En mycket öppen start på V4:an som kräver sina streck för att känna sig säker.

Claes Sjöström är säkerligen inne på att ettan snart sitter där för 4 Mitzy Gold som nu fått tre lopp i kroppen och jag tycker hon ska vara den knappa förstahästen. Annan som ännu står som segerlös är 7 Control Wheel som sjabblade bort sig senast men var bra som tvåa näst senast.
8 Global Boost
inledde karriären lovande för ett år sedan och efter varit ifrån sedan 29 augusti har stoet nu fått två genomkörare i kroppen. Läget är svårt men kapacitesmässigt den som visat bäst takter av de startande här.

Annan man väntar på att det ska lossna för ordentligt är 11 Visual Alert. Tre lopp innanför västen nu och kan stoet göra som stallkamraten Global Bookmaker tidigare i veckan och ta efterlängtad seger med Magnus A Djuse?!

V4-2

Carl-Erik Lindblom får möjligheten bakom loppets bästa chans i Åke Lindblom-tränade 10 Appasso som möter ett klart överkomligt motstånd och från spår 6 i tilläggsvolten är det bäddat för att ladda iväg framåt och försöka koppla grepp på de lite mer orutinerade på startvolten. Utan bekymmer är femåringen den att slå, men man ska ha i åtanke att han varit ifrån i två månader och det är väl det som är minuset här.

6 It Happend Again är en härdad åttaåring som är i betydligt bättre dagsform och snacka om att han vore värd en högt efterlängtad seger och missa inte skrällen 2 Gunvald från startvolten som åter garanterat lär bli underskattad av spelarkollektivet.

V4-3

11 Genie Am fick en alldeles perfekt resa senast och svepte fältet utan bekymmer. Något liknande kan det bli igen, men motståndet känns betydligt tuffare och framförallt är det 3 Global Above All som vid normala fall ska rent av vara bättre än Genie Am. Anders Eriksson har haft det struligt för att få ordning på valacken men jag är övertygad om att han har honom perfekt förberedd inför det här. Läget gick det inte att klaga på heller och jag spikar Global Above All!

V4-4

1 La Verite testade på kort distans senast och det kunde väl knappast gå bättre!? Femåringen visade en ruggig löpgladhet och vann utan bekymmer från innerspåret. Nu är det åter spår 1 och medeldistansen hanterar han utan bekymmer. Han kommer bli att räkna med igen och är verkligen inne i en rejäl utveckling.

5 Le Crack Sox är av hög klass när han väl får rätt på allt och senast regidebuterade han och vann direkt för Fredrik B Larsson. Den här gången sitter Örjan Kihlström upp vilket känns högintressant!

LD-dubbeln:

  1. 3 Global Above All
  2. 1, 3, 5, 8

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips