V4-hundringen: Två Nurmos-toppar på lunchen!

Baksmälla efter Elitloppet? Misströsta ej! Måndagslunchen på Lindesberg håller hög klass och där stall Timo Nurmos är på plats med två topphästar!

V4-1

3 Bradbee har läget till sin fördel med Magnus Jakobsson och jag tror ekipaget har stor chans att nå ledningen. Därifrån kan sedan sexåringen hålla emot länge vilket han visat förr i bra sällskap. Noterbart är att valacken tävlat med skor i alla sina starter men nu inför start nummer 23 är han anmäld barfota bak. Slår det väl ut kan han ha uppvisning!

8 Thai Swagger är spännande i sin regidebut för tränare Philip di Luca och 5 Dats Pepito visade finfin form vid segern nästsenast. Räckte inte riktigt till i tufft V75-lopp senast men nu när det "bara" är lunchlopp och även 1 640 meter ska han räknas tidigt.

V4-2

7 Decathlon är lillebrorsa med Calgary Games och det räcker för att motivera att fyraåringen är av hög kapacitet. Han har inlett karriären strålande och gör nu sin första start sedan 19 januari. Just det är väl det som främst är emot honom, men valacken är tveklöst av en kapacitet som konkurrenterna här är närheten av.

Trots att läget är vad det är så tror jag Jorma Kontio kör självsäkert och resolut framåt med fyraåringen och de känns väldigt svårstoppade i detta annars lågklassiga sällskapet!

  V4-3

  Topphästar stöter emot varandra!

  Med läget till sin fördel är 2 Dream Creation den jag rankar främst här som är en van V75-tävlare och som så sent som i vintras stred mot en sådan som Antonio Trot som han lyckades hålla undan från. Han gör nu comeback efter två månaders frånvaro men ser ut att kunna få bestämma det här direkt i ledning.

  8 Aragorn As är den man är mest spänd på den här lunchen som gör sin första start sedan juli månad! Han var först anmäld till ett bra lopp under Elitloppshelgen, men Timo Nurmos ändrade sig och tog istället lunchloppet här. Givetvis är han inte i toppslag redan nu, men har fått sin långa förberedelse och tid i träningen och är redo att prestera direkt. I sunda vätskor och hyfsad dagsform kan han svara för uppvisning - så högklassig är han!

  V4-4

  3 Velvet Gold gör årsdebut och som är finsk årgångshäst hos Timo Nurmos som valde att gå på vila efter finska Kriteriet i höstas. Räkna med att hennes långa kliv kommer bita bra här direkt. 2 Happy Go Pepper var väldigt fin senast i sin comeback och bör vara i finfin form nu till den här starten. I grunden tycker jag inte hon är sämre än Velvet Gold.

  9 Global Blessing testas barfota runt om för första gången och är ett löfte hos Jörgen Westholm som fått årsdebuten överstökad. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips