V4-hundringen: Svenskstjärnans avkomma spikas

Veckan drar igång från Danmark och Ålborg och spiken på V4-hundringen är efter en son efter en svensk stjärnprofil.

V4-1

3 Frodo Victory väntar jag mig lite mer av den här gången. Senast satt han i andra par utvändigt bakom favoriten över 2 620 meter. Över sista halvvarvet tog Morten Friis initiativ framåt och hamnade rygg ledaren men kunde aldrig utmana denne över upploppet. Friis begärde inget av femåringen som såg ut att behöva loppet. Bra spår i autostartlopp nu, men är inte startsnabb utan siktar in sig på slagläge i andraspår. Han är mest effektiv med ryggresa och avslutningen sista halvvarvet och får Morten Friis till en sådan löpning kan Frodo Victory vara bäst till sist.

5 Silent Honor lämnade regi Håkan K Persson inför den här säsongen och både regi- och årsdebuterar nu i Danmark. Möter klart lämpligare motstånd här än vad han gjort i Sverige och blir intressant i debuten. 6 Coco Line årsdebuterade på Jägers 11 januari och kördes sist invändigt och fick avsluta hyggligt över upploppet. Efter den starten flyttades åttaåringen till Flemming Jensen där hon nu gör sin första start.

V4-2

Det ska bli intressant att återse 10 Gianluca som här gör karriärens fjärde start!

Fyraåringen vann i debuten för tre starter sedan efter att ha sprungit rygg ledaren och över halvvarvet gick ut i andraspår och kunde till slut vinna lätt i ett lopp där många galopperade. Nästsenast galopperade valacken bakom bilen och sedan var det över. Senast visade han åter upp sitt kapacietsfulla register när han enkelt tog hand om ledningen och ledde runt om.

Det är så klart missgynnsamt med bakspåret för Djali Boko-sonen, men han har visat prov på hög kapacitet och inställning och felfritt tror jag han är bäst i det här orutinerade fältet.

  V4-3

  3 Gaby årsdebuterade på regntung bana senast och mot en omöjlig vinnare. Stoet hamnade utvändigt ledaren och över slutvarvet ökade tempot alltmer och jag tyckte hon föll med flaggan i topp som tvåa. Mycket bra årsdebut!

  6 Halo Moko sjabblade till det något i voltstarten senast, men när väl hästen fick till aktionen styrde Anders Pedersen framåt direkt och fick överta ledningen. Därifrån kunde sedan femåringen försvara positionen hela vägen in i mål. 
  9 She's On Fire
  tränades tidigare av Joakim Lövgren och har inte startat sedan 31 augusti 2020! Stoet fick en kvalresa förra måndagen och såg jättefin ut där. Möjligen hon behöver loppet i kroppen men känns väldigt spännande i regidebuten hos Flemming Jensen.

  Annan tidigare svensktränad (Thomas Uhrberg) är 10 Conch Silvio som i första starten hos Michael Lönborg vann 28 januari. Från invändigt i tredjespår gick Lönborg ut i andra par utvändigt sista varvet och över upploppet spurtade hästen hem segern utan att Lönborg begärde något. Mycket vass insats och jag rankar denne etta och chansspikar på LD!

  V4-4

  Morten Friis har bidrag i V4-1 som man begär lite mer av den här gången och även här i V4-4 är det något liknande med 3 Faetter Filur som senast galopperade bort sig och troligen även segern. Han är betydligt bättre än så och lyckas ledningen nås här blir han inte lätt att besegra.

  Det som kan göra loppet intressant är givetvis att 2 El Capitan har spår invändigt och Finn M.Lassen vet mycket väl hur effektiv hans nioåring är från ledningen. Nioåringens främsta motståndare är först och främst sig själv och galopprisken finns där. Skulle hästen däremot vaknat på rätt sida blir det garanterat kamp om det.

  Just att det blir lite fart där framme är det som mycket väl kan bjuda in Stall Flemming Jensens båda 8 Fewofakind och 9 Firenze Lazer där det är knapp fördel sistnämnde.

  LD-dubbeln:

  1. 10 Conch Silvio (3, 9)
  2. 2, 3, 8, 9 (10, 7)

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

  V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips