V4-hundringen: Spik trots utgångsläget!

  Tisdagens 96 kronorssystem satte V4an och 337 kronor. Det ser ut som högre potential till utdelning på torsdagen från Årjäng!

  V4-1

  Ska man endast förlita sig på den som i grunden är absolut bäst så råder ingen tvekan om att 9 Gandalf Brodde har god segerchans. Fyraåringen inledde karriären i år och drog igång karriären med tre mycket enkla segrar.
  Senast vi såg honom var Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke i tufft motstånd där han länge gick först i andraspår. Nu gör han första starten på ett tag och behöver givetvis loppet. Han är däremot den mest kapabla i fältet!

  Jag håller 5 Executive Xit som utmanare nummer ett med Magnus Jakobsson. Stoet är rejält osäker och föreligger galopprisk. Felfritt är hon däremot väldigt fartfylld och Jakobsson känner väl till henne. 
  10 Kadas Transs R.
  har inte alls fått det att stämma under hösten och kan bättre än så. 

  V4-2

  Jan Roar Mjölneröd ska egentligen ha toppchans med 10 Mjölner J.R. som hade ett lysande fjolår, men i år har det verkligen inte löst sig för femåringen. Efter en svag säsong så var kallblodet däremot äntligen förbättrad senast från utvändigt ledaren på regnigt Momarken. 
  Är det på väg att lossna igen, tro?! 

  7 Frk.Stilig gick undan till enkel seger på Jarlsberg senast trots galopp och tränare Kristine Kvasnes sätter nu upp Carl Johan Jepson den här gången. Mycket intressant med springspåret dessutom.
  6 Hassel Frokna står bra till från startvolten som Eirik Höitomt åter sitter upp bakom. Loppets outsider är 11 Melvinna.

  V4-3

  Tränare Bengt Berg är mycket belåten med sin 2 Zenato som efter en del stolpe ut den här säsongen nu stoltserar med två raka segrar.
  Sexåringen har vunnit mycket enkelt och sett jättestark ut. Nu startar han åter över 2 640 meter som hästen hanterar utan bekymmer och därtill är han anmäld i jänkarvagn, vilket i så fall blir blott sjätte gången i karriärens 38:e start. Solklar etta.

  5 Missing Tooma har många haft ögonen på och sexåringen är verkligen på gång. Valacken har varit ute i mycket tuffa lopp under säsongen och blev även liten snackis vid V75 på Åby senast. Hade väl inte helt sin bästa dag där och tar omtag här i enklare motstånd.
  Paw Mahony återgår till skor runt om efter barfotakörning. Jag tycker just skor funkat som bäst på hästen! 

  V4-4

  Det har blivit något enklare nu för 8 X.Tour i och med en strykning och istället går fyraåringen iväg från spår 7. Jag tycker detta är den mest kapabla och bästa hästen i fältet och trots läget tror jag Carl Johan Jepson, som André Eklundh lånar ut hästen till, är resolut i styrningen direkt.

  X.Tour vid sunda vätskor ska kunna köras rätt offensivt i detta sällskapet och att han dessutom får på sig jänkarvagnen igen är en klar fördel! Spik!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube