V4-hundringen: Spik trots utgångsläget!

Tisdagens 96 kronorssystem satte V4an och 337 kronor. Det ser ut som högre potential till utdelning på torsdagen från Årjäng!

V4-1

Ska man endast förlita sig på den som i grunden är absolut bäst så råder ingen tvekan om att 9 Gandalf Brodde har god segerchans. Fyraåringen inledde karriären i år och drog igång karriären med tre mycket enkla segrar.
Senast vi såg honom var Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke i tufft motstånd där han länge gick först i andraspår. Nu gör han första starten på ett tag och behöver givetvis loppet. Han är däremot den mest kapabla i fältet!

Jag håller 5 Executive Xit som utmanare nummer ett med Magnus Jakobsson. Stoet är rejält osäker och föreligger galopprisk. Felfritt är hon däremot väldigt fartfylld och Jakobsson känner väl till henne. 
10 Kadas Transs R.
har inte alls fått det att stämma under hösten och kan bättre än så. 

V4-2

Jan Roar Mjölneröd ska egentligen ha toppchans med 10 Mjölner J.R. som hade ett lysande fjolår, men i år har det verkligen inte löst sig för femåringen. Efter en svag säsong så var kallblodet däremot äntligen förbättrad senast från utvändigt ledaren på regnigt Momarken. 
Är det på väg att lossna igen, tro?! 

7 Frk.Stilig gick undan till enkel seger på Jarlsberg senast trots galopp och tränare Kristine Kvasnes sätter nu upp Carl Johan Jepson den här gången. Mycket intressant med springspåret dessutom.
6 Hassel Frokna står bra till från startvolten som Eirik Höitomt åter sitter upp bakom. Loppets outsider är 11 Melvinna.

V4-3

Tränare Bengt Berg är mycket belåten med sin 2 Zenato som efter en del stolpe ut den här säsongen nu stoltserar med två raka segrar.
Sexåringen har vunnit mycket enkelt och sett jättestark ut. Nu startar han åter över 2 640 meter som hästen hanterar utan bekymmer och därtill är han anmäld i jänkarvagn, vilket i så fall blir blott sjätte gången i karriärens 38:e start. Solklar etta.

5 Missing Tooma har många haft ögonen på och sexåringen är verkligen på gång. Valacken har varit ute i mycket tuffa lopp under säsongen och blev även liten snackis vid V75 på Åby senast. Hade väl inte helt sin bästa dag där och tar omtag här i enklare motstånd.
Paw Mahony återgår till skor runt om efter barfotakörning. Jag tycker just skor funkat som bäst på hästen! 

V4-4

Det har blivit något enklare nu för 8 X.Tour i och med en strykning och istället går fyraåringen iväg från spår 7. Jag tycker detta är den mest kapabla och bästa hästen i fältet och trots läget tror jag Carl Johan Jepson, som André Eklundh lånar ut hästen till, är resolut i styrningen direkt.

X.Tour vid sunda vätskor ska kunna köras rätt offensivt i detta sällskapet och att han dessutom får på sig jänkarvagnen igen är en klar fördel! Spik!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips