V4-hundringen: Segerstaplaren mot ny seger

Segerstaplare inleder veckan och måndagens V4-hundring som körs på Gävletravet! I avslutningen startar en bra Barry från V86 senast!

V4-1

Ännu så länge så har karriären gått spikrakt uppåt för 10 Icon Mearas som vunnit sex av åtta starter och det har blivit fem raka segrar nu. Skillnaden den här gången jämfört med tidigare starter är att fyraåringen nu startar från bakspåret vilket alltid kan bjuda på lite mer utmanande uppgift. 
Jag har verkligen gillat intrycket på honom och Ulf Ohlsson känner mycket väl till valacken. Jag har svårt att se Icon Mearas som annat än som en vinnare och spikar utan att tveka.

V4-2

5 Chestnut kan möjligen vara en kommande profil från stall Oskar Kylin Blom och hingsten fick gå ut i ett par tuffa fyraåringslopp under fjolåret. Det blev upploppsgalopp senast vilket snöpligt nog gjorde att han inte nådde fyra raka segrar. Här kommer Kylin Blom givetvis ladda vad han kan för att nå spets och lyckas han med det är Chestnut den att slå.

3 Vice Versa Diamant är enligt mig av lite annan hårdhet än Chestnut men är dessvärre omöjlig att räkna på. Valacken är starkast i loppet men även galoppbenägen. Felfritt däremot kommer sexåringen göra det svettigt för Chestnut.
Jokern i sammanhanget som över de 2 640 meterna trots allt kan nå fram är 8 Bugsy som trivs över längre distanser.

V4-3

12 Crussi Dull ska trots 20 meters tillägg vara den att slå. Han har visserligen en strykning med sig hit, men han visade inte minst vid senaste starten att han hanterar tillägg. Då startade han med dubbla tillägg och kunde över sista varvet avancera starkt ute i spåren. In mot sista sväng kopplade han grepp om loppet och vann övertygande. Det emot den här gången är att han varit ifrån två månader - i övrigt ska det vara en god chans att runda fältet. LD-spikas!

11 Odd Harmonia gjorde det jättebra senast efter tuff resa och den insatsen för fram henne betydligt inför det här. 13 Laggaprinsen liftar med bakom Crussi Dull och fått välbehövligt lopp i kroppen.

V4-4

Henrik Svenssons stall går jättebra för dagen och i avslutningen kan han vara lösningen med sin starke 3 Walther På G. Senast satt ekipaget i ledning och fick en tuff Victory Topline utvändigt om sig och över upploppet var krafterna slut. Borde kunna bättre än så tycker jag och tar omtag här.

8 Barry Wadd startade på V86 i onsdags och slutade fyra där. Satt i andra par utvändigt och gick jättebra över upploppet. Läget här är vad det är, men han är verkligen på väg upp i form! 1 Jaguar Hill har perfekt läge bakom bilen och har även han fått en genomkörare i kroppen.

LD-dubbeln:

  1. 12 Crussi Dull
  2. 1, 2, 3, 8 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips