V4-hundringen: Rättvik öppnar upp portarna

Tisdagens lunch serveras från Rättvik som öppnar upp portarna till sina första tävlingar för året. Jag tycker det överlag ser riktigt smarrig ut på sina håll! 

V4-1

8 Froyde har inte startat sedan 21 februari vilket nu var 1,5 månad sedan. Då startade han också 20 meters tillägg över 2 140m för startvolten. Öyvind Ruttenborg fick en pangstart med hästen och satt halvvarvet in i ledningen där de satt hela vägen in i mål till överlägsen seger. Det är troligt att det blir något liknande igen... Femåringen har slutat topp 3 i samtliga sina sju starter och vunnit tre av dessa. Trots sin blott åttonde start nu så har han visat så pass hög topp att jag tror han är alldeles för bra för det här motståndet!

7 Fräcke Blixt kördes perfekt av Kajsa Frick senast i karriärens första seger och blir spännande igen. 3 Snabba Beslut T.A. lyckades hämta upp avståndet till ledaren över avslutande halvvarvet senast och vann sedan mycket enkelt. Han är i fin form nu och testas nu med Rikard N Skoglund 20 meter framför värsta motbuden.

V4-2

Det är självklart att 8 Conch On Inn är loppets bästa häst som under fjolåret stred i tuffa lopp. 

Efter varit ifrån sedan september har han nu fått två lopp i kroppen. I comebacken spurtade han ute i spåren efter fin smygresa och där han visade inställning och stred till sig segern. Senast var han ute i Margareta-lopp där han från fjärde invändigt tappade stilen in över slutvarvet. Jag tycker tros allt han möter passande motstånd nu och ses som förstahästen.

Man ska ha respekt för starthästarna i form av 5 Cheval Mon Ami och FRAMFÖRALLT 6 Mr Ben Bishop som visat närmast toppform i sina tre senaste. 9 Zally Gel är även hon härdad i tuffare sammanhang och har lopp i kroppen!

V4-3

7 Broadway Oro är en jätteintressant femåring som det fortsatt är lite ojämnt kring. Nu är läget vingligt värre men han testas barfota fram den här gången och jag tror Andreas Lövdal ändå kommer försöka ladda med denne högkapable herren.
2 Date Night
med två lopp i kroppen blir att räkna med den här gången från perfekt läge och visst väntar man på att 4 My Sea verkligen ska få det att lossna ordentligt! Missar heller inte 9 Victorous Wine som får köras barfota runt om den här gången med årsdebuten överstökad.

V4-4

2 Santos de Castella går jättebra efter långt uppehåll vilket inte minst visades vid årsdebuten ifjol. Han har alla förutsättningar för att leda det här länge och jag tror han kan lyckas! 5 Twigs Got U. tröttnade något sista biten senast i sin årsdebut och kommer vara mer trimmad nu och den som utmanar Santos de Castella!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips