V4-hundringen: Profiler på lunchen!

Det är fin klass på lunchen från Bergsåker när både stall Bergh och Wäjersten selar ut välkända profiler!

V4-1

6 Borups Victory gör efterlängtad comeback efter att inte synts sedan 21 juli. Detta rör sig om en fyraåring som vi vet besitter väldigt hög kapacitet och fastän det inte går att begära att han vinner enkelt så ska han ändå räknas tycker jag.

2 Samson från Robert Bergh är en stark utmanare som nu fått två lopp i kroppen och fungerar han som han ska tror jag mycket väl kan han leda loppet väldigt länge!
Wäjerstens andrahäst i loppet, 10 Trumpie, ska även nämnas i sammanhanget och det var trist hur det blev senast på V75. Han borde vara redo att köras offensivt här.

V4-2

Ulf Ohlsson får köra 6 Kit Crown igen som han gjorde väldigt bra senast på just Bergsåker. Stoet har nu tagit två raka segrar som även är hennes första och det har varit efter att hon fått tävla barfota runt om. 
Nu tvingas hon återgå till skor vilket gör att jag inte vågar luta mig mot henne.

1 Delicious Scotch håller jag högt i sällskapet och jag tror hon är redo att prestera på topp nu med lopp i kroppen. Mycket intressant utgångsläge för henne härifrån.
7 Idoanythingforlove gjorde en riktig "nästagångare"-insats senast på Örebro även fast det var 1 september. Hon var tapper över hela slutvarvet där.

Tempot på loppet är det som 11 Laureen Boko får hoppas på. 

V4-3

9 Chitchat för mycket intressant comeback på tävlingsovalen! Femåringen har inte synts sedan 22 december 2021 så det är alltså nästan ett år sedan vi såg honom senast.

Fyraåringen har sedan dess hunnit byta regi från Anders Eriksson till Daniel Wäjersten och ska verkligen bli spännande se hur valcken utvecklar sig hos Wäjersten. Han var ju imponerande bra flera gånger för Eriksson ifjol. Spännande se hur han ser ut i regidebuten!

3 Global Born To Run tror jag blir den som styr fältet och som ska gå fram i form med förra loppet i kroppen. 10 Conrads Ballerina har utvecklats rätt rejält under hösten och fastän hon inte vann senast så var det på sätt och vis hennes bästa insats hitintills. Riktigt bra som trea!

V4-4

Jag tycker lunchens bästa spikförslag hittas i avslutningen när Robert Bergh åter selar ut 1 Mellby Indigo.
Det ska sägas att han levererat med skor förr så att han inte får springa barfota fram är inte så farligt. Han gillar den längre distansen och motståndet ser mer överkomligt ut nu än på senare tid. Jag tror även Robert Bergh får sitta i ledarpositionen, antingen genom att han försvarar innern eller får överta, och Mellby Indigo är starkt segerbud!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips