V4-hundringen: Orutinerad lunch på Vaggeryd

Det är sannerligen en orutinerad tisdagslunch vi bjuds på från Vaggeryd. Det bör således bli bra betalt!

V4-1

Jag tror det främst är starthästarna som gör upp om segern här och det i form av tre stycken.

En felfri 3 Simb Lone Star borde kunna bättre än vad han visat i sina tre starter - dags att sköta sig och då tror jag han kan göra ett topplopp! 1 Talking To Me från stall Sövik har liten fördel av innerspåret och är den jag tror kan styra det här fältet länge.

13 Call Me Bore är den som fartmässigt visat mest och får åter Carl Johan Jepson i sulkyn. 11 Samino Jons har fått två välbehövliga lopp i kroppen och ska kunna göra bättre ifrån sig nu!

V4-2

Ola Samuelsson har ett par bra hästar utselade under lunchen och här kör han egentränade 7 Coco C.G. som efter två månaders vila återkom 3 juli och har sedan gjort två starter av mycket gott resultat. Hon vann knappt men säkert i comebacken näst senast och gick senast väldigt bra ute i spåren till andraplats. Här väntas sannolikt offensiv taktik för att ta hand om ledningen och stoet är den att slå!

Jonas Bergdahl sitter som vanligt upp bakom 14 Honey Dollar som är van vid den här typen av uppgifter. Frånsett senast när femåringen inte kom in i matchen så har hon varit riktigt bra i sommar! 13 Ginetta Scoop var ute i tufft motstånd senast men gjorde det väldigt bra där. Formen här är sannerligen på väg uppåt.

V4-3

Nej, 6 Notorious Zon har inte fått till det riktigt den här säsongen men min förhoppning ligger i att fyraåringen visar samma tendens som för fyra starter sedan. 
Han är mycket bättre än vad raden utvisar just nu och senast på Eskilstuna när Örjan Kihlström förstärkte blev han fast med allt. Nu sitter Victor Rosleff i sulkyn och i detta lärlingsloppet tror jag det kan lossna för hingsten igen.

Bakom är det oerhört öppet och den jag håller som främst emot är 1 Boss Design följt av 2 Al Pacino.

V4-4

8 Chiffchaff återkommer nu efter varit ifrån sedan 9 juli och att gå iväg från spår 8 och lösa uppgiften har hon gjort förr, så sent som för tre starter sedan. Stefan Persson förstärker den här gången och offensiv styrning är att vänta. Vid ledning under första halvvarvet tror jag hon bara vinner det här.

Motståndet finns i form av 11 Isan som är i riktigt toppslag för dagen och jag har så pass stor respekt för det här stoets inställning att jag låser avslutningen med de två.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips