V4-hundringen: Omtaget startar igång veckan

Vi river igång den här veckan med en lunch från Mantorp och V4-hundringen spanar in Jörgen S Erikssons hästar som är högaktuella i omgången!

V4-1

4 Chiffchaff ska vara den klara favoriten och som svarat för två fina segrar på raken. Jag trodde det skulle bli svårt senast från bakspår på GS75 men Johanna Lind hamnade andra par utvändigt och med 400 meter kvar avancerade hon ute i tredjespår, hamnade utvändigt ledaren och kopplade greppet om segern över upploppet. Hästen är i toppform och är självklar favorit.

1 Knifetown Lover hann bara göra två starter ifjol och gör nu intressant nystart hos Jennifer Persson. För mig är åttaåringen tidig direkt! 11 Stepping Moneyboy hamnade i ledning från spår 8 senast men hade inget att ge sista biten. Borde ha hållit bättre men ska väl ändå med på lappen här när man garderar... Han kan bättre än så!

V4-2

Möjligen jag kan vara helt snett ute här, men jag tar omtaget. Det kan antingen resultera i att man knyter näven i segerglädje över målgången eller så  är man åter bara härdad om det inte går vägen...
Jag chansspikade 1 Oche Trot på V86 senast i ett tufft sällskap där Jörgen S Eriksson testade för ledningen och fick en halvtuff inledning men fick sedan backa ner och placera sig tredje par invändigt. In över upploppsrakan kom ekipaget ner i rygg på ledaren men blev fast där fram till 50 meter kvar. 

Nu tar vi omtag här och jag tycker motståndet är något enklare än senast!

  V4-3

  2 Oliver P.Hill är den i grunden bästa och framförallt starkaste hästen i fältet, men dagsformen på honom är fortsatt ovisst. Han var jättefin i P22-seger näst senast men svarade sedan upp med att inte vara lika bra senast. Jag tycker nog han skulle hållit bättre där, vilket gör att jag inte vågar gå fullt ut på honom här.

  5 Lincoln Abe Boko regidebuterar för Hans Crebas och har flyttat från Björn Goop där han ett par gånger under fjolåret visade upp fina sidor. Jag tror han är tillräckligt i ordning i det här gänget att kunna utmana. 1 Izumi Benois återkommer efter varit ifrån sedan Nyårsdagen. Stoet kommer knappast kunna försvara innerspåret men får en perfekt liftresa.
  En som däremot är snabb iväg är 3 It Ain't Me som kan leda det här mycket länge!

  V4-4

  10 Macy har fått fart på formen och kunde efter tidig ledning senast hålla hög fart hela vägen och lämnade konkurrenterna chanslösa. Nackdelen den här gången är givetvis bakspåret för henne, men lita på att Jorma Kontio tar tidigt avancemang. Jag tycker det kan vara en bra spik på Lunchdubbeln, men på V4an tar jag med motbudet.
  11 Jane Attack
  är baserat på senaste insatsen given där stoet via fjärdespår sista biten rundade hela fältet och kämpade ner ledaren Jogga In över upploppet!

  3 Inara O.E. regidebuterar för Jörgen S Eriksson efter karriär hos Peter Untersteiner och gör det ju från ett toppenläge! Jag tror dock risken finns att hon inte når ledningen och i årsdebut och comeback väljer jag att stå över henne.

  LD-dubbeln:

  1. 1, 2, 3, 5 (8, 11)
  2. 10 Macy (11, 3)

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

  Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips