V4-hundringen: Ny segerrad inleds

Tisdagen lunch körs från Hagmyren där en segerstaplare hittar tillbaka igen och spikas i V4-2!

V4-1

3 Always Proud gjorde det riktigt bra senast och som från utvändigt ledaren enkelt kopplade grepp om loppet över upploppet. Fyraåringen är i bra form nu, men här återgår han nu till skor runt om istället för barfota bak. Han ses med högst vinstchans, men det är ingen given vinnare.

Det är gynnsamt för tilläggshästarna att det bara är tre hästar på start. Tilläggshästarna är betydligt mer härdade och kommer vara snabbt framme.
6 Vanessa Face är mycket lovande femåring som var jättebra under fjolåret. Nu årsdebuterar hon och behöver lopp i kroppen, men kapacitetsmässigt en av de bättre om inte bäst?

7 Floydside Am väntar jag att det ska lossna för igen och annan man ska se upp för är 11 Spartan Cougar även fast han ännu är segerlös i år!

V4-2

11 Sun's Exciting inledde karriären på ett strålande sätt med fyra raka segrar, tre av dessa med Magnus A Djuse.
Senast startade han på Rättvik med Ulf Ohlsson i betydligt tuffare motstånd. Från spår 2 i volten med främsta motbudet från spår 1 hamnade han rygg på denne under vägen och över upploppet gick han sedan vad han kunde.

Insatsen var väldigt bra trots allt och nu möter han åter ett betydligt enklare motstånd. Får han bara till starten tror jag han här kan inleda en ny segerrad igen. 
Efter några bra starter med Magnus så sitter nu Mats E Djuse i sulkyn istället!

V4-3

7 Lille Fröken Stöen har haft det förbaskat svårt att få till det, men här tror jag hon kan få lite rätsida på trenden.
Stoet startar från springspår över korta distansen och fungerar hon fullt ut tror jag hon kan vinna det här mycket enkelt.

Motbudet är 1 Sundbo Grann från spår 1 som ju har perfekt förutsättningar därifrån och har även bevisad form för dagen.

V4-4

Kul avslutning och det ska bli kul att framförallt se 1 Solkattens Chiron.
Jag har lyft fram honom förr men tyvärr har det inte riktigt lossnat för honom på sättet jag trodde på.
Senast med Alvari Svarts i sulkyn gjorde han ett kanonbra lopp och vann mycket enkelt. Härifrån kommer ekipaget tveklöst testa för att leda hela vägen.

Ett gäng tuffingar på tillägget med 11 Aperfectdream med två lopp i kroppen och 15 Orlando har fått lopp i kroppen efter Frankrike-äventyr och får nu springa barfota runt om!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips