V4-hundringen: Löftet sätts på motstånd

Eskilstuna serverar V4-hundringen och lunchen på tisdagen och Svante Båth-löftet kommer bjudas på motstånd!

V4-1

Hemmatränaren Jörgen S Eriksson står lite i centrum i inledande loppet. 

Eriksson själv kör 10 Immigrant Am som i sina tre vinterstarter varit ute i tuff omgivning vilket gör att resultatraden inte är något man ska ta jätteallvarligt på. Den här gången är konkurrensen något mer överkomlig och fyraåringstalangen ska räknas tidigt! Stallkamraten 9 Kent le Soleil gick positivt i sin comeback senast och har perfekt smygläge den här gången. 

3 Zidane D.E. och 4 Amperage Hanover är de från framspåret som räknas.

V4-2

4 Waka Waka är verkligen av rätt sort och det fyraåriga stoet kunde så sent som vid senaste starten visa just sin starka inställning. Ulf Ohlsson litar på henne till 100% och kunde obekymrat ta positionen utvändigt ledaren och när det väl var dags för avgörandet spände Waka Waka musklerna ytterligare och vann. Hon har för dagen tre raka segrar med sig hit och blir åter mycket svårslagen om allt är som det ska.

Det som "kryddar till" loppet är Iikka Nurmonen med 2 En Candy Till. Jag är övertygad om att Nurmonen testar för ledningen härifrån och där har det här stoet visat sig vara svårbesegrad ifrån i sina starter hemma i Finland. Jag litar på att femåringen är väl förberedd och kommer bjuda Svante Båth-löftet på motstånd - om det sen räcker är en annan fråga...!

V4-3

Claes Sjöström fick sitta upp bakom 7 Iron Creek för första gången senast och det kunde väl knappast gå bättre. 

Från spår 1 tog sig ekipaget ut i andraspår efter första halvvarvet och från andra par utvändigt gick Iron Creek ut i tredjespår över sista sväng och stred hem segern. 2 Llama Tooma tror jag är främst emot som nu fått tre lopp i kroppen och gick positivt senast, men Iron Creek är en rejäl tuffing som kommer placeras i slagläge tidigt härifrån. Jag spikar!

V4-4

Gotlandstränaren Johan Wiman är på plats med 2 Scarybeary Lixarve som är en av de hetare segerbuden här, men sexåringen har inte synts till på lite mer än en månad nu och det är inte heller en valack som är känd för sin segergnista.

Avslutningen är en vidöppen historia och V4-systemet helgarderar då det skiljer extremt lite mellan hästarna. 1 Zeus Sensation har äntligen fått ett vettigt läge för att kunna utmana och 8 Enzo Boe var riktigt stark näst senast men allt blev bara fel senast med trötta konkurrenter framför sig. 11 Timetopaythepipe med två lopp i kroppen och 12 Fröken Marie är näst på tur i ranken.

LD-dubbeln:

  1. 7 Iron Creek
  2. 1, 2, 8, 11, 12

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips