V4-hundringen: Livvakten räddar oss

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet!

V4-1

Med ett bättre läge hade 8 Riptide R.D. kunnat vara lösningen, men från spår 8 är det på förhand redan tufft och dessutom har han väl inte rosat marknaden riktigt den här säsongen... Han ska vara favoriten här ändå, då han är bästa hästen i det här fältet, och Pierre Nyström kommer vara framåt och resolut i styrningen direkt.

5 Fromheaven Idzarda är den som utmanar sjuåringen som varit ute i väldigt tuffa lopp på slutet där han haft det lite svårt. Mer passande nu för sexåringen och framförallt läget till fördel mot främsta konkurrenten.

V4-2

Hemmatränaren Göran B Andersson har fått bra fart på sin 11 Be My Guest på sistone och så sent som näst senast tog stoet sin andra seger i karriären och gjorde det i ett, för henne, tufft sällskap. Är knapp förstahäst här.

15 Cookie Girl har ju en tuff uppgift framför sig, men stoet är av det tuffare slaget som tål att göra det jobbet. Hon möter enligt mig lite mer överkomligt motstånd den här gången och litar på att Ilvari Nurminen kör offensivt så tidigt som möjligt!

På start är det 3 Baron Muscles som ska räknas. Varit en besvikelse i år och kan betydligt bättre än så. 
9 Stepping Spacegirl
har visserligen haft det lite tyngre i sina två senaste starter, men är hon som vid segern för tre starter sedan kan det bita riktigt bra över sista halvvarvet. 

  V4-3

  10 Global Bodyguard har onekligen varit av intresse för spelarkollektivet på sistone. 

  Näst senast på Lunden under Copenhagen Cup-dagen spelades han till favorit och ledde nästan hela vägen. Det var med knapp marginal en konkurrent hann förbi sista biten. Senast på Åby gjorde han en klart godkänd insats bakom omöjlige Jello W. 

  Nu möter han ett något enklare motstånd och tror även det kommer passa perfekt med bakspåret då det ser ut att finnas flera startsnabba på framspår. Till slut tror jag loppets tempo gynnar femåringen!

  V4-4

  12 Donna är van vid stentufft motstånd och ska på sin kapacitet vara stenklara favoriten i avslutningen. Stoet är van vid att göra grovjobb, men vad som inte är till hennes fördel är att hon på slutet väl inte charmat en, om man säger så... Klar favorit, men ingen jag vågar lita på för dagen.

  5 Onion San Tooma gör högintressant regidebut för stall Daniel Redén. Stoet tillhörde tidigare Jevgeni Ivanov och gör nu första starten på 2,5 månad. Högst oklart vart vi har henne för dagen, men ska bli riktigt spännande!
  13 Stepping Dreamgirl
  ska först och främst sköta sig, men det tror jag hon gör från det här läget och ska kunna utmana Donna om hon får en perfekt ryggresa. 10 Chiclet tog äntligen efterlängtad seger senast och Maharajah-stoet är på gång nu!

  4 Nybys Saga är loppets skrällbud! 

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

  Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

  V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips