V4-hundringen: Kan bli kul duell!

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!

V4-1

Det är dags för karriärens femte start för 7 Harpy och jag tror även det är dags för karriärens tredje seger!

Bar Hopping-sonen har bjudit på det mesta ännu så länge med både starka segrar och hopplösa galopper - som är en del av orutinen så klart.
Så sent som förra onsdagen startade han på Lindesberg där han tog en mycket stark seger. Jag tror han med den starten i kroppen är riktigt bra i ordning här. Robert Bergh sitter upp igen (Per Lennartsson senast) och från springspåret kommer Bergh vilja ha grepp om det här direkt. Ledning runt om!

V4-2

Det var ett rejält kors i taket för 9 Knutrappa när stoet vann senast. Det var första segern sedan 20 september 2017 så nog var det efterlängtat! Den här gången "lånar" tränaren Torsten Blomqvist ut henne till Tomas Pettersson som kört tolvåringen förr. Blir intressant se hur hon följer upp förra starten.

7 Pilas Dunder känns väldigt intressant bakom. Han har nu fått tre ordentliga lopp i kroppen efter 3,5 månads frånvaro och till den här starten rycks skorna runt om och därtill sitter Ulf Ohlsson upp! Tredjeranken i loppet är årsdebuterande 4 Slotts Elden.

  V4-3

  1 Stinaalvina Zonett har förutsättningarna för att sitta perfekt till hela vägen härifrån, men någon ledning tror jag inte på när 2 O.P.'s Flawless startar bredvid och som jag tror kommer lotsa till sig spetsen här.

  10 Carroty är möjligen den mest härdade i sällskapet, men stoet är hopplöst osäker och galopprisken är mycket stor. Felfritt är hon däremot främsta segerbudet tillsammans med 9 Luka Modric.
  14 Front Pace
  är annan härdad tävlare i sällskapet som ofta är med och hugger om plats-placeringarna. Inte omöjligt han kan slå till här.

  V4-4

  10 Trumpie är tveklöst den som fångar mitt intresse allra mest i avslutningen och som är en femåring som vid ljusa stunder håller väldigt hög klass. Han har varit ute i tuffa lopp på slutet och går ner lite i klass på motståndet nu. 

  9 Head Run är den som utmanar och jag tror det är dessa två som kamperar trots deras lägen i volten över kort distans. Head Run har fått genomköraren överstökad efter lång frånvaro och kommer bjuda på duell!

  För er med större plånbok är det senare 7 Barry Wadd från springspåret följt av 5 Andre Agassi som är aktuella.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

  Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

  Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

  Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

  Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

  En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips