V4-hundringen: Intrycket får mig spika

Veckan sätter fart med V4-hundringen från Mantorpstravet och bästa spiken på V4an hittar jag i avslutningen efter intrycket på sistone!

V4-1

4 Kagan är givna ettan i loppet och den som står ut lite i sällskapet. Hon visade prov på god kapacitet under fjolåret - men därtill visade hon även upp osäkra tendenser. Nu gör han årsdebut och egentligen ska det mycket till att han ska förlora det här. 

5 Stepping Dreamboy gick väldigt bra öer 2 640 meter förra året och testade på distansen igen senast. Mötte två tuffingar i loppet men stod ändå upp bra mot de. Inte omöjligt att han testas framåt här då han är lite rappare från starten än Kagan. Tredjehästen i loppet och outsidern är 6 Nitro Sånna som borde få sätta nosen först snart!

V4-2

Preben Sövik reser från Skåneland upp till Mantorp och gör det med 9 Wake Me Cheri. Utvecklingen på stoet har gått spikrakt uppåt i hennes två senaste starter. Näst senast även då från spår 9 i volten hamnade hon perfekt till och kunde till slut gå undan till överlägsen seger. Senast ställdes hon mot tuffare motstånd men gick även där väldigt bra på ny rekordtid med stark avslutning. Hon kommer placeras perfekt till från det här läget och "risken" är stor att hon sveper runt dessa. Klar förstahäst!

Bakom är det lika orutinerat som öppet och kräver sina streck, trots allt. 1 Speedy Rose Vicane har varit liten besvikelse trots allt och där man väntar att det ska lossna. Hoppade bort sig från spår 1 i volten näst senast, men lyckas Kim Eriksson hålla henne i rätt gångart den här gången skulle jag tro han testar henne i ledningen så länge det går.
Uncle Lasse-stoet 11 Wilma C.D. är ett riktigt löfte som även spelades till jättefavorit flera gånger om under fjolårssäsongen. Gör nu årsdebut men är kapacitetsmässigt en klass bättre än majoriteten.

V4-3

5 King of Everything är Claes Svenssons profilhäst i stallet och kommer självfallet bli mycket svår att stå emot här. Sexåringen är snabb bakom bilen och kommer laddas vad som går för att bestämma hela vägen in i mål. Segerchansen ska vara mycket god för hingsten vilket gör att man knappast behöver strecka på...

Jag har ändå stor respekt för 1 Prosecco som till slut under hösten fick det att lossna och det rejält. Han bjöd på några ruggiga prestationer och visserligen årsdebuterar han nu från ett innerspår men jag vågar verkligen inte sitta utan valacken och låset "helgarderar" loppet.

V4-4

Maria Törnqvist kan mycket väl ha något riktigt spännande på gång med 5 Lord Boko som inlett karriären med fyra segrar på sex starter. Valacken fick onekligen göra jobbet senast när Carl Johan Jepson fick bra start med hästen i volten, men släpptes sedan aldrig förbi av ledarhästen och sista varvet tvingades Lord Boko göra grovjobbet. 

Över upploppsrakan tog han några rejäla kliv och kunde med lätthet avgöra.  Efter intrycket han visat upp och nu med bra spår i startvolten så ser han väldigt svårslagen ut även fast 9 Oskar Run finns med i fältet.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips