V4-hundringen: Inget snick om snacket!

  Det blev tre rätt på måndagens V4-hundringen där spiken dessvärre slutade tvåa bakom jätteskräll.
  Nya tag på tisdagen när lunchen besöker Rättvik!

  V4-1

  Ulf Eriksson drar skorna runt om på sin egentränade 3 Snick Snack och här ska det inte vara något snack om det. Stoet ska leda runt om.
  Hon testades med balansen för fyra starter sedan där hon föll i galopp från liknande utgångsläge. Visst är det lite oro kring startmomentet, men får Eriksson iväg henne felfritt tror jag hon sedan blir svår att passera förbi.

  Hon startgalopperade även senast men när hon väl skötte sig näst senast var hon riktigt bra från ledarpositionen. Vi kör på den taktiken den här gången igen, Snick Snack!

  V4-2

  Här är min idé 7 Jack M.R. som jag även hade förhoppningar på senast. Han galopperade bort sig där i starten men gick sedan jättebra efter det. Jag tar galoppen på olyckskontot och är han som vid insatsen näst senast på Östersund kommer han göra ett topplopp här.

  Ett måstestreck i loppet är 9 Eld Tekno som varit en ruggig nästagångare på slutet. Nu har femåringen fått tre lopp i kroppen efter elva månaders frånvaro och jag tycker han höjt sig för var start han gjort. Kommer bli riktigt tung att stå emot ute i spåren när Oskar Kylin Blom begär attack. 8 Vessle Moen är tredjeranken och sista strecket i loppet.

  Från start ska det bli intressant se 5 Wilda Simon. Han har dessvärre inte visat samma toppar som ifjol men nu har han fått lopp i kroppen efter långt uppehåll och vid ljusa stunder är han riktigt bra!

  V4-3

  10 Strong Heartbeat vet vi vad han kan uträtta på tävlingsovalen när han är i ordning. Karriären har dessvärre inte haft den utvecklingen som hoppades efter hans fyraåringssäsong och hela fjolåret blev utan start. Efter varit ifrån i nästan två månader återkom han 2 oktober och har sedan gjort tre stabila starter.
  Han är den i grunden absolut bästa hästen här men knappast någon att hålla i handen än.

  3 Victory Topline drar Kevin Svedlund på jänkarvagnen och rycker skorna runt om vilket i så fall blir första gången på två år! Med lopp i kroppen och perfekt läge för startsnabbe åttaåringen ska det bli spännande se hur han presterar här. 8 Mission Beach var verkligen urtapper senast

  V4-4

  6 Kee Keeper har verkligen varvat upp nu. Han gjorde en riktigt fin säsong ifjol och fyraåringssäsongen har ännu så länge varit helt godkänd. Intrycket senast var riktigt fint och med få hästar på start tror jag han hamnar väldigt bra på det för att tidigt köra sig framåt. Given etta i loppet!

  2 Timotejs Peken är den som mot förmodan kan strida emot en bit och fyraåringen kan vid ledning försöka stå emot så länge han kan. 13 Mellby Hurricane är ännu segerlös i år men outsidern i loppet. Inte vunnit på länge men får han bara chansen över slutvarvet är han ett riktigt starkt platsbud. Förvånas inte om han lyckas hela vägen och storskräller...!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube