V4-hundringen: Högkapabla rosen mot andra raka

Bollnäs har ansvaret för torsdagens V4-tävlingar och det är en högkapabel ros selas ut och tar sin andra raka seger för året!

V4-1

3 My Andovra sjabblade bort sig direkt i årsdebuten för fyra starter sedan, satt fast för tre starter sedan - sedan fick det vara nog. Näst senast höll stoet starkt utvändigt om ledaren till andraplatsen och det förde fram femåringen ytterligare till att ta efterlängtad seger senast. Visst är stoet i ordning och därtill står hon perfekt till här att slippa 20-meterstillägget.

7 Lyckans Star är den som står ut i fältet och som möter betydligt enklare motstånd än vad han är van vid. Med Ulf Ohlsson i sulkyn förväntar jag mig att han har stark segerchans vilket gör att det inte behövs mer än två streck i inledningen.

V4-2

10 Önnes Saga är lika pålitlig som en dokusåpadeltagare och visst finns där lite galopprisk med i potten.
Kapacitet har hon så det räcker och blir över i klassen hon är i och senast visade hon upp alla sina sidor. Tidigt mot ledningen, sjabblade bort sig men kunde snabbt sedan ställa sig och ladda framåt mot ledning igen där hon sedan vann mycket enkelt. Hon är tidig här med och förstahästen, men knappast ett spikförslag den här gången.

7 Odd Harmonia galopperade bort sig till slut senast och sedan var den dagen över. Innan det har hon svarat för fyra raka fina insatser och här tar vi omtag på henne! 11 Klack Astrid är en ruggig nästagångare som sätter nosen först när som helst. 1 Björnungen årsdebuterade senast och fick en perfekt resa och kommer försöka leda så länge det går här.

  V4-3

  För att vara en lunch är det lite "överkurs" att se en sådan bra häst som 8 Rose Hill. 

  Stoet startade 6 februari vilket var hennes första start sedan Elitloppshelgen ifjol. På Gävle regidebuterade hon för Svante Båth med Magnus A Djuse i sulkyn där ekipaget satt i tredje par utvändigt större delen av loppet och Djuse krävde inget av stoet förrän upploppsrakan där hon sedan enkelt lunkade undan till seger utan att verka ta i.

  Rose Hill är av hög klass och är betydligt bättre än sina 167 494 kronor på kontot. Spår 8 är givetvis utmanande, men det är också det enda som utmanar henne här ser jag. 

  V4-4

  Jessika Sidbäck är givetvis laddad med egentränade 5 Farmpilot som vid ledning har mycket god segerchans. Femåringen gjorde sin första start på fyra månader senast och kunde där leda hela vägen mycket enkelt. Blir det ledning är segerchansen god, men jag är inte helt säker på att det är så enkelt att nå dit.

  Olle Alsén har med 1 Sluggo Tabac som senast tog karriärens första seger i mycket krävande förutsättningar och valacken fick verkligen dra fram styrkan i sig. Stark insats och ska bli intressant se hur det följs upp här. 2 Ackssonfaksen borde vara bättre med loppet i kroppen, och förhoppningsvis är bakspåret bara bra för 11 Björnemyr Ludvig att sköta sig hela vägen.

  LD-dubbeln:

  1. 8 Rose Hill
  2. 5 Farmpilot

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

  Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips