V4-hundringen: Hemmavinnare inleder

Det är verkligen Visbystallen som gör upp i majoriteten av V4-loppen under torsdagslunchen och vi inleder med spik direkt!

V4-1

Vi sätter fart på lunchen med en trygg hemmavinnare!

Martin Malmqvist sitter åter upp bakom 2 Joli's Hilding som han styrde in till treåringens andra seger i nionde starten senast. Från spår 7 lyckades ekipaget nå ledningen tidigt och vann därifrån sedan i överlägsen stil. 

Intrycket var riktigt fint och tiden var även strålande bra. Nu är läget perfekt åter för att fronta direkt och även fast det är ett halvvarv längre än senast så tror jag det blir mycket svårt att jobba sig förbi Joli's Hilding.

V4-2

Petter Karlsson tar trippen över till Visby med sin 7 Livingstone som varit ute i tuffa uppgifter i sina två senaste starter. Fyraåringen var tänkt att starta 5 september men ströks där på grund av feber. Säsongen har, frånsett på slutet, varit väldigt bra för fyraåringen och läget i volten här bäddar för perfekt resa hela vägen. 

1 Bugatti Version tror jag Thomas Jonsson vill försvara innerspåret med och sedan testa i ledningen hela vägen. 4 Karl May Boko har visat klar bättring i sina två senaste starter och tar snart säsongens första seger. Moa Jakobsson kör nu femåringen för fjärde starten i rad.
14 Launch'Em
gör efterlängtad comeback och varit ifrån sedan ett år tillbaka. Behöver självfallet loppet men i grunden är där ingen här som är av samma klass.

V4-3

Martin Malmqvist vinner åtminstone i V4-1 men här kan han även bli svår att besegra.
I V4-3 kör han 1 Know Newport som tog säsongens första seger senast och vann i väldigt överlägsen stil från ledningen. Från det här läget är det inget snack om att femåringen ska försöka leda runt om.

Utmanaren i loppet är 7 Queen On Road som är anmäld i jänkarvagnen som gjorde ett topplopp för fem starter sedan, var något sämre efter det men har nu gjort två topplopp på raken. Hon blir att räkna med.

Johan Wiman är alltid att räkna med när det är trav hemma på Visby och här har han intressant chans med 4 Nuit de Fer som nu aviseras att tävla i jänkarvagn! Stoet tog efterlängtad seger senast med en mycket stark insats och hon är verkligen på gång för dagen. 

V4-4

Mycket trist att 1 Champ Lane ströks under onsdagseftermiddagen som hade haft en mycket stark segerchans här...
Nu blir det en kamp mellan ett par härdade.

7 Super Nice gör comeback till tävlingsovalen. Han har inte synts sedan starten i Axevallalöpningen (Gulddivisionen) 23 juli där han tröttnade rejält sista biten. Näst senast hemma på Visby vann han lätt från ledningen och han blir att räkna med här om nioåringen utan strid når ledningen.

2 Arn Hammering gör sin 122:a start i karriären och som sämst får han rygg ledaren. 5 Reverend Wine har nu, efter varit ifrån sedam december 2020, fått göra fem lopp och det har väl knappast glänst om honom. I grunden är han ju inte sämre än de övriga två och jag väntar på att det lossnar för honom!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips