V4-hundringen: Hemmatränaren tar dubbelseger?!

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an!

V4-1

André Eklundh kan få en fin lunch hemma på Åbytravet och redan här tror jag han kan besöka vinnarcirkeln.
Här startar Eklundh med 1 Uncle Silvio, som senast trots ett par månaders frånvaro kunde visa form direkt. Stefan Persson som körde tog sig tidigt till ledningen och kunde sedan ordna V86-seger.

Motståndet här håller god klass och inte minst har 3 Vincent Cheri varit otroligt bra under den här sommaren och Simon Helm har lyckas väldigt väl med honom förr.
8 Quenchless Tile har missvisande rad och ska verkligen bli högintressant nu. Fyraåringen visade klass ett par gånger ifjol och för första gången ska han nu springa barfota runt om samt jänkarvagn!

V4-2

Felfritt? Ja, då tror jag ingen matchar spiken.

4 Dubai Kronos har verkligen inte haft lätt start på karriären och varvat toppinsatser med galopper och kvallopp.
Nu verkar det som att inställningen hamnat rätt på honom och framförallt intrycket på honom näst senast var ruggigt. Då liksom nu kör Mika Forss igen och sköter han sig bara som han ska tror jag han blir mycket svår att slå.

Bakom ska sägas att jag tycker framförallt 1 Jakiro Mearas blir att se upp för samt 5 Dira Necessitas. 

V4-3

Med tanke på att utgångsläget blev som det blev i denna spårtrappan för 8 Bravo Sabotage så går jag ut stenhårt på 5 Luringen La Ma.

Loppet känns verkligen jämnt men Luringen La Ma selas ut i toppform och kunde senast ta en plättlätt V75-seger där André Eklundh tidigt tog hand om ledningen och lämnade övriga chanslösa över upploppsrakan. 
Även fast vi även har 1 Twigs Honor där framme så tror jag ingen vill matcha Luringen när han väl kommer framåt och jag tror på stark segerchans för femåringen!

V4-4

Vi avslutar på bästa vis med en mycket jämn tillställning som kräver mest streck!

Skulle jag tvingas gå på EN häst hade det troligen fallit på 4 Andover Heaven som under våren visade riktigt fin form och uppgiften den här gången ser passande ut och där fyraåringen får springa barfota runt om igen.

2 Gao K. är en tidig utmanare från ett lysande läge och 11 Estreet Simoni är stall Eklundhs bidrag i loppet och som nu är anmäld med jänkarvagn. Gick i den näst senast och gjorde ett väldigt bra lopp!

3 Handle With Care återkommer till svenskt trav igen efter period i Frankrike. Stoet behöver mest loppet i kroppen och känns svårt att se henne som vinnare - men kapacitet har hon så med tanke på att jag garderar på åker hon ändå med...!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips