V4-hundringen: Hemmahästen har fin inställning!

Torsdagens lunch serveras från Kalmar och V4-hundringen gillar inställningen på hemmahästen som är lösningen direkt!

V4-1

Kevin Oscarsson sitter upp för tredje starten i rad bakom 1 Cheri Cheri Lady. Ännu så länge har det gått strålande för ekipaget med två raka segrar och jag har verkligen imponerats av inställningen hos Sahara Dynamite-stoet.
Näst senast försvarade hon ledningen hela vägen över 2 640 meter och senast kopplade hon greppet utvändigt ledaren över kort distans över slutvarvet och vann överlägset. Den här gången är det medeldistans och första gången med jänkarvagn! 

Det finns två tuffa konkurrenter i 6 Summer Woodland och 7 Unique Saint, men jag har verkligen gillat vad jag sett av Cheri Cheri Lady och spikar!

V4-2

En kul spårtrappa gör upp! 2 Bottnas Gambler är inte helt enkel att få runt ovalen i felfritt skick och kommer med två raka plumpar i protokollet. Har han vaknat på rätt sida kan han leda runt om här, men det är som sagt oklart vilket humör han är på...

Stallkamraten 10 Stojweiler One går ner i klass på motståndet och är främst emot och annan strulpelle med kapacitet är 13 Voltaire P.Hill. 14 Deep Sea lyfte jag fram som skräll på V86 förra onsdagen men där han ströks på grund av transporthinder. Se upp här istället!

V4-3

Familjen Knutsson besöker Kalmar med ett riktigt löfte i 11 O.M.Inspiration. Han inledde karriären med två klassiga segrar och startade senast i betydligt tuffare motstånd i ett ramlopp under V75-dagen på Nyårsafton. Han höll starkt till tredjeplatsen där och testar nu 2 640 meter för första gången.
Han blir min klara förstahäst här och distansen talar mycket till hans fördel till slut. För den som behöver alternativspik kan det vara den här inspirerande fyraåringen!

4 King Knas återkommer efter varit ifrån sedan förra sommaren och behöver rimligen loppet men han visade så pass mycket ifjol att jag tror han på ren kapacitet kan vinna. 7 Finni Chap från springspåret laddas iväg och hoppas likt näst senast att hon kan hålla undan.

V4-4

Alexandra Wisén stod för en resolut styrning med 5 I'm The Only One senast och kunde leda runt om från innerspåret. Stoet gick segerlös under hela fjolåret men inledde 2022 med en riktigt stark seger och är den startsnabbaste på framspåret. Distansen är 500 meter kortare den här gången och visst kan ekipaget leda hela vägen runt om.

3 Amarcord L.G. är av den starkare sorten och det är bara att glömma senaste starten som var på V75. Omtag här och och tar gärna positionen utvändigt ledaren. 4 Emilie E. har varit liten besvikelse och kan bättre än så. Kevin Oscarsson sitter upp igen som har gott facit med henne; två segrar och en andraplats på fyra starter tillsammans. 

LD-dubbeln:

  1. 11 O.M.Inspiration
  2. 3, 4, 5, 9, 11

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips