V4-hundringen: En prosecco till lunchen?!

Jägers har tävlingar åter på lunchen denna veckan och på torsdagen är V4-hundringen laddad med en stark prosecco!

V4-1

En mycket öppen inledning där jag hoppas att 1 Nice And Quick snart får till det. Han är betydligt bättre än vad raden utvisar och härifrån kommer han få en perfekt resa hela vägen! 9 Power Lane är det nog väldigt bra för att få bakspår så han kan trava in sig i lugn och ro - vilket han haft problem med på slutet. Han borde kunna ta ner majoriteten i det här fältet, tillsammans med 10 Ready Häggenäs

Nice And Quick har även med stallkamrat i loppet i form av 3 Domingoa som körs av skicklige Gustav Johansson - och som om det inte vore nog har tränare Dan Widegren anmält jänkarvagn för första gången!

V4-2

Vettig segerchans för 4 Akal Face. Det har varit kul att se hur det lossnat för honom under våren och förutom senast har han svarat för två mycket fina segrar. Senast gick han iväg från bakspår över kort distans på Jägers mot ett rätt tufft motstånd i ett av ramloppen innan V75-omgången. Han kom aldrig in i matchen där och såg knappast ut att gå i mål med slutsålt i energitanken.
Nu är det både utgångsläget och motståndet enklare och jag förväntar mig att Akal Face är som vid segrarna - då ska det här vara en svårslagen fyraåring.

Det kan tyckas märkligt att jag ändå garderar, men jag gör det endast med en ytterligare som man ska man se upp för och det är 5 Eddie Shadow som jag tror närmar sig första segern. Testas nu med Thomas Uhrberg i sulkyn och jag väljer att betala för sexåringen.

  V4-3

  Det var ett riktigt pampigt intryck i årsdebuten på 9 Prosecco som med Magnus A Djuse stred starkt hela sista halvvarvet och lyckades med knapp men mycket säker marginal kämpa ner ledande King of Everything. Den här gången ser det åter ut att bli resa ute i spåren när valacken ställs mot 3 Behind Bars, men med det intrycket som Prosecco visade i årsdebuten så väntar jag mig en än mer ruggigare prestation den här gången.

  Adrian Kolgjini får åter sköta tömmarna och ekipaget verkar trivas mycket väl med varandra. 

  V4-4

  4 Hidalgo Heldia minns man mycket väl från säsongen 2020 när han visade upp sig flertalet gånger med imponerande insatser. Efter det har säsongen fått sina hinder på vägen men 8 april gjorde han efterlängtad comeback efter varit ifrån sedan september. Han måste varit oerhört pigg av sig då han galopperade i starten. Jag både hoppas och tror Conrad Luguaer får iväg hästen felfritt den här gången och då rör detta sig om en högintressant häst för den här låga klassen han är kvar i. 

  2 Brady D.E. är mycket tidigt segerbud bakom och loppet skrällbud hittar jag i 9 Emmett Downs. 11 Kilmister Boko sjabblade bort sig på V75 senast och härifrån bör han kunna ta sig iväg utan bekymmer. 

  Lunchdubbeln:

  1. 9 Prosecco
  2. 2, 4, 8, 9, 11

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips