V4-hundringen: En flygande spik i slutet

Jag tycker det ser krattat ut för storfavoriten i inledningen och avslutande spiken har bevisad toppform och singlas i ett annars mycket öppet lopp!

V4-1

Omgångens stora favorit blir 5 B.Sacamano och liksom majoriteten tror även jag segerchansen är mycket god. Samu Sundqvist har nu fått testa på femåringen en gång och det blev en tuff resa utvändigt ledaren senast. Nu från spår 5 i volten är det läge för offensiv styrning igen och där finns inga övriga på startvolten som kan/vill utmana. Med loppet i kroppen tror jag B.Sacamano kan kontrollera det här länge.

Han blir jättefavorit men uppgiften ser verkligen välkrattad ut för honom till årets första seger. 

V4-2

4 Eldar är på helt rätt väg efter att fjolåret mest var en besvikelse. Han selas nu ut med en positiv andraplats senast och efterlängtade segern närmar sig. Annan som väntar på efterlängtad seger är 2 Husnäs Tilja som höll väldigt bra senast och blir hästen att nå ikapp från ledningen. 6 Järvsö Nilsingemar körs av Micael Melander som körde femåringen senast och där det blev en mycket enkel seger. 

Det här känns lurigt det här kallblodsloppet och en jätteöverraskning jag varnar för är 7 Djärv Elden som gick jättebra senast!

V4-3

Samu Sundqvist har även segerchans här med 11 Jerome di Quattro som efter galopp halvvarvet in kom tillbaka mycket starkt. Håller sig sexåringen i trav här kan han bli mycket tung att stå emot över de 2 640 meterna. 

2 So Long Suckers reser över från Finland och trivs över dessa lite längre distanserna och Ulf Ohlsson förstärker bakom 6 Nibali Vivantis för första gången. 12 Crazy Honey är en av de mer härdade i fältet och spår 12 i volten är inte helt fel för henne. Jag tycker hon är värd att upp med.

V4-4

John Östman får åter förtroendet bakom 2 Flight Deck när hästen reser över till Sverige. Senast svarade sexåringen för en finfin insats när han över upploppsrakan kopplade grepp om segern. Då var det från bakspår och nu är det betydligt enklare uppgift med spår 2 bakom bilen. I den formen han är i för dagen blir han hästen att slå. Jag testar drämma i spiken här med!

7 Jimpeto Joy startade i samma lopp som Flight Deck senast och var den som fick ge sig från ledningen. har hunnit starta en gång ytterligare efter det och var väl okej men inte mer. Det som blir intressant nu är att Ulf Ohlsson sitter upp för första gången och även att sjuåringen är betydligt bättre än vad han visat på slutet. 
9 Ediego återkom senast efter lite mer än en månad ifrån och fick ett bra lopp i kroppen. Härifrån satsar han på att anfalla sista 7-800 meterna.

LD-dubbeln:

  1. 2, 6, 11
  2. 2 Flight Deck (9, 7)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips