V4-hundringen: Det blir power i omgången!

Gävle bjuder på lunchen och det är med power vi tar oss an V4-lunchen!

V4-1

Oskar J Andersson siktar på att leda så länge som möjligt med 2 Rocket Boy och visst ska det vara ekipaget att slå - utvändigt kommer däremot Claes Sjöström dundra fram med 7 Märta B.J. som nu även får springa barfota runt om. 
3 Aspen Broline
är ännu segerlös efter 28 starter vilket är rätt otroligt. Kommer få perfekt smygresa härifrån och jag blir inte förvånad om han slutligen får till det!

9 Jeppas Uppercut är nästan som vanligt lottad till bakspår och han har verkligen inte haft tur med spårlotten senaste tiden. Han tål att göra det tunga jobbet som krävs och det kommer han göra den här gången med. Kan kämpa hem det på ren styrka.

V4-2

9 Edsinette har varit jättebra på slutet och framförallt har utvecklingen på henne varit strålande. Hon tog två raka segrar innan hon senast var tapper på Solvalla och så länge det löser sig från utgångsläget i volten så tror jag mycket på att hon kan strida hem karriärens tredje seger.

Den som mot förmodan kan utmana är 1 Polly Tooma från startvolten som Peter G Norman försvarar innerspåret med och jag tror definitivt att stoet är tillräckligt härdad nu för att kunna strida emot Edsinette.
Tredjehästen som jag tror kan bli lite bortglömd i loppet är 7 Vega Hall. Hon testade 2 640 meter senast och gick ett jättebra slutvarv och just hennes senaste insatser tycker jag varit mycket bättre än vad hon visat tidigare.

V4-3

Claes Sjöström tar resan upp till Gävle med 1 Önas Power som är i absolut toppform för dagen!

Femåringen stoltserar med två raka segrar och man kan gott säga att han varit riktigt bra i alla sina fem senaste starter. På sistone har det blivit mycket enkla segrar tagna från ledningen och spår 1 på Gävle? Ja, det är helt perfekt.

Det finns inte några startraketer utanför som kan hota honom om positionen och jag tror valacken har mycket god chans att spåra runt om och ta karriärens femte seger.

V4-4

Trots det vingliga läget så håller jag 7 Joy Alissa högt i avslutningen. Stoet står bra till i loppet och får nu springa barfota runt om. Jag tycker hon ska räknas mycket tidigt den här gången!

1 Best In Show As är betydligt bättre än vad hon visat på slutet och 4 Issiah är en riktig nästagångare och som sett jättebra ut i sina två senaste starter. 6 Mission Beach trots läget ska man inte nonchalera i starten då hon är grymt startsnabb. Satt fast med allt senast på Rättvik och är redo för att köras väldigt offensivt den här gången.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips