V4-hundringen: Det är Vegas som ger pengar

Ny vecka och nya möjligheter och V4-lunchen drar igång på Mantorpstravet. Efter senaste insatsen är det Vegas-hästen som spikas!

V4-1

Spårlotten öppnade upp inledningen något ändå får man säga. 

8 Baula tog en stark seger på V86 senast när hon övertog ledningen med varvet kvar och vann enkelt. Den här gången är läget tufft och därtill återgår hon till vanlig vagn istället för jänkarvagnen.

Där finns dessutom ett par startsnabba från topplägen i loppet och en sån som Anders Källberg lär göra allt han kan med 2 d'Amore för ledningen och så även 1 Dolly Streamline och 3 Fröken Marie.
6 Grace Keely
visade fin fart under fjolåret för Jerry Riordan och gör nu regidebut för Wilhelm Paal här!

V4-2

Det saknas inte motstånd i V4-2 för spiken men baserat på intrycket i de två senaste starterna kan jag inte göra annat än spika 5 Vegas Töll.

Stoet vann knappt men säkert näst senast där hon besegrade favoriten Magical Mile och just det faktumet skulle upprepa sig senast. Då tycker jag Vegas Töll såg än bättre ut och Jorma Kontio körde väldigt resolut och tufft med stoet och som trots jobbig resa ändå kunde avgöra enkelt.
Nu sitter Dwight Pieters upp och jag förväntar mig att han är medveten om hur stoet levererat i sina två senaste insatser. I den författningen hon är i för dagen blir hon svårslagen i den här låga klassen.

  V4-3

  Högintressant regidebut och årsdebut för 4 Calamari. 

  Maharajah-femåringen tränades tidigare av Jasmine Ising och kunde under förra våren vinna tre av fem starter med riktigt läckra intryck. Kapacitetsmässigt kan det här bli något extra och nu regidebuterar han för Ulf Stenströmer.
  Det är första starten sedan juli månad vilket så klart gör att man tänker ett varv extra, men det här rör sig om en riktigt bra häst som på ren klass duger långt. Skulle jag gardera så hade det krävt en del streck...

  V4-4

  10 Solkattens Eros är riktigt bra i ordning med två raka segrar i bagaget. Senast på V64 placerades hästen i ledning direkt och trots krävande bana kunde han stå emot en sådan som Cassius Ima som har helt annan hårdhet än så länge. Distansen 2 640 meter talar mycket till hans fördel nu med och det är given förstahäst.

  Kim Eriksson är så klart på plats på hemmabanan och kör ut med stallets 2 Speedy Cash Vicane som är den som gör att jag måste gardera Solkattens Eros. Från tredje par utvändigt gick ekipaget ut i spåren över upploppet på Åby senast och vann mycket starkt i tufft sällskap. Valacken är i toppform och har läget med sig den här gången.

  6 Teanie räknar jag med bakom som alltid är med och hugger om det och nu hoppas jag bara han sköter sig...
  Jag räknar även med att 7 Take Me Sober visar bättring snart. Stoet inledde karriären riktigt lovande med tre segrar i sina fyra första starter. Efter det har det varit en del strul, men vill påminna om att hon är bra om hon får sitt lopp!

  LD-dubbeln:

  1. 4 Calamari (1, 9)
  2. 2, 6, 10 (7, 5)

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips