V4-hundringen: Dags för show!

Det är från Dalarna vi hämtar torsdagens lunch och närmare bestämt Romme. Best In Show As har äntligen hittat sig en passande uppgift igen och därför dags för seger!

V4-1

2 Oskar of Sand välkomnas tillbaka igen och likt hans 12 andra starter han gjort är det Ulf Ohlsson som sköter tömmarna.
Fjolåret blev rena rama succéåret med sju segrar på åtta starter och senast han sågs var 25 februari där han vann mycket enkelt. Nu gör han visserligen comeback efter en tid ifrån men uppgiften ser perfekt ut och att han får springa barfota bak är ett stort plus! Jag tror han kan vara tillbaka direkt som en vinnare.

11 Bank Blow har jag stort respekt för och som på dagsformen är betydligt längre fram än Oskar of Sand. 6 Kent le Soleil är skrällbudet som väl egentligen behöver lite flax i loppet och är lite väl ojämn av sig - men jag tror han vid bra dag på ovalen kan överraska här.

V4-2

12 Målbo Urbin har en lite halvtuff uppgift framför sig här med utgångsläget över kort distans. Jörgen Westholm kör femåringen även den här gången och tillsammans radade de upp segrar under våren. Med tanke på läget måste jag gardera med ett par.
5 Heas Prinsessa
är väl främsta motståndaren i loppet men se upp för 7 B.W.Mimmi som fått välbehövligt lopp i kroppen efter längre uppehåll. Hon har kunnat reda ut liknande uppgifter förr och felfritt tror jag hon är stark platschans!

  V4-3

  Lunchens spik hoppas jag bjuder på show!

  3 Best In Show As har haft kämpiga bakspår i sina tre senaste starter där hon inte alls verkat ha trivts. Nu får hon äntligen gå iväg från perfekt framspår igen och för första gången i regi Jonna Irri ska stoet få springa barfota runt om/jänkarvagn. Härifrån räknar jag med offensiv styrning direkt från Jorma Kontio och det här femåriga stoet ska kunna hålla undan från dessa konkurrenterna hon möter den här gången. Det blir show!

  V4-4

  Med två lopp i kroppen fick 9 Pay Me åter utdelning senast. Från krångligt läge bakom bilen hamnade hästen utvändigt ledaren och med halvvarvet kvar slog Jorma Kontio rejält slag i saken, kopplade greppet om ledaren och kunde sedan gå undan till enkel seger. Valacken är nu tillbaka igen i riktigt fin form och ska räknas mycket tidigt här.

  I samma lopp som senast startade 6 Narragansett som då gick iväg från spår 12 och avslutade bra som tvåa utan att tömmas på krafter. Körs även nu av Örjan Kihlström och är den som främst utmanar Pay Me. Jörgen S Eriksson kan överraska i V4-1 med Kent le Soleil och även här med 2 Sun's Ambitious.
  4 Miadel
  är verkligen väl värd sin första seger efter flera bra insatser på raken. Nu är hon anmäld barfota runt om för allra första gången!

  Lunchdubbeln;

  1. 3 Best In Show As
  2. 9 Pay Me

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips