V4-hundringen: Bra betalt på Skellefteå

Skellefteå serverar oss torsdagens lunchtävlingar och det ser ut att bli en V4-omgång som kan ge bra betalt!

V4-1

Krister Söderholm sitter upp bakom loppets förstahäst enligt mig i form av 5 Any Ability. Nu återkommer fyraåringen efter lite vila och möter liknande motstånd som i våras när han var riktigt bra. Duger långt i det här sammanhanget.

1 Nuclear Håleryd är Stefan Johansson nöjd med för dagen och som tog en läcker seger senast. 9 Facing Life är en tuffing som Samu Sundqvist kommer ladda fram med så tidigt som möjligt och stoet siktas springa barfota runt om - för första gången!

V4-2

I detta kallblodsloppet går jag ut hårt och chansspikar 3 Blenda Viking. 

Hon var framförallt riktigt vass ett par gånger under fjolåret, men i år har det inte riktigt blivit samma utveckling.
Hon är betydligt bättre än raden och felfritt tror jag hon kommer bli mycket tung att stå emot här. Kapacitetsmässigt är där ingen som är riktigt på samma nivå och jag hoppas John Östman styr in femåringens fjärde seger i karriären!

V4-3

1 Bag In Box är Hanna Olofsson givetvis mycket nöjd med på senaste tiden och stoet har vunnit tre av sina fyra senaste starter. Senast startade stoet på V86 där det blev lite väl mycket trafikproblem för stoet men som ändå kunde avsluta över upploppet till andraplats. Bra form för dagen!

4 Liquify'Em körs som vanligt av Ove A Lindqvist och löser det sig bara från fjärdespåret så blir det offensiv styrning hela vägen. 5 Brida skrällde till rejält senast och verkar ha hittat en riktig toppform!

V4-4

En del här som man väntar att det ska lossna för igen

6 Don Draper exempelvis är ännu segerlös efter fem starter i år. Nu återkommer nioåringen efter två månaders uppehåll och jag tycker han ska räknas tidigt!
Annan man hoppas mer på är 10 O.K.Nalan som framförallt ifjol gjorde ett par starka insatser. Lite jobbigare uppgifter för honom i år och senast gick han sig väldigt trött efter resa utvändigt ledaren. Han har en fin inställning och ska med tidigt på garderingen.

2 Kahlua Bishop är ändå hästen att slå även fast han står lite halvtufft inne i loppet. Läget är perfekt för Maria Bodin att tidigt fronta och bestämma i täten.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips