V4-förslaget: Bästa spiken direkt

Onsdagens V4-tävlingar på lunchen startar lite senare än vanligt - men vi rider vidare på tisdagens våg och drar in fyra rätt här med!

V4-1

Vi har bästa spiken i omgången direkt!

Här startar Ready Cash-sonen 5 High Line Pellini som ställs mot ett högst beskedligt motstånd. Fyraåringen är av helt annan klass än det här motståndet och det skulle närmast förvåna mig om han inte sätter den här straffsparken.

Jag brukar hålla honom högt i tuffare sällskap än det här och ser fram emot att se honom ta sin fjärde seger i åttonde starten!

V4-2

4 Lavicii Boko verkar aningen ojämn i sina prestationer och har inte helt fått rätt på tävlingshumöret ännu. När han väl kommer få det tror jag detta kan bli en riktigt bra fyraåring den här säsongen. Efter karriärens första seger för fem starter sedan har han varit betrodd i alla sina starter och gått klart godkänt. Här ska han räknas mycket tidigt.

9 Veams Mynta är första utmanaren med Robert Wilhelmsson i sulkyn och  som nu gör sin fjärde start för nya regin. Insatsen på Bergsåker senast var väldigt bra och talade för att formen är på topp till den här gången. 
6 Futureosåfin
är härnäst på tur bakom dessa två och skrällen är 2 Riff Express som borde som sämst få rygg ledaren likt senast. Då gick hästen riktigt bra över upploppsrakan som en så kallad nästagångare.

  V4-3

  Ulf Ohlsson kör lunchens andra spik och det är 5 Hulte Alva. 

  Femåringen är visserligen yngst här och en av två ston dessutom - men det till trots tycker jag hon har en vettig chans framför sig. 
  För tre starter sedan var hon mycket stark vid sin seger, näst senast blev hon frustrerande fast och senast blev det en mycket enkel seger återigen.

  Nu sitter Ohlsson upp för tredje starten i rad och jag tror Hulte Alva visar formen återigen tätt före 1 Vessle Moen och 10 G.G.Qubba.

  V4-4

  En väldigt öppen avslutningen med flera välkända som startar!

  11 M.T.Montpeilier är van vid sämre lägen och har sällan tur i spårlotten. Han är mer än van vid att attackera i spåren och kommer göra det nu med där det biter bra. Mycket stark senast och tanken är att han testas barfota fram för första gången här!

  Både 5 Global Upset och 6 Definitif Launcher kommer båda från säkra spetssegrar och frågan är vem av de två som tar sig dit den här gången!? Vi ska heller inte nonchalera 4 Expensive i den kampen!

  7 Magnolia Boy gick ett start slutvarv på Romme senas och visade klar förbättring jämfört med säsongens två andra starter. 8 Cab Frontline hoppas på tempo i loppet och som gick jättebra som V75-fyra senast. Med ett bättre läge hade femåringen varit väldigt betrodd här.

  Lunchdubbeln:

  1. 5 Hulte Alva
  2. 6, 8, 11

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

  Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

  V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

  Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips