Toppendag med V75-finaler! » 5 feb. | Martin Engström - Travstugan.se

Toppendag med V75-finaler!

Solvalla bjuder oss på en toppendag den här lördagen med V75-finaler och Stoeliten! Sportslig höjdpunkt och på spelet jobbar vi in sju rätt tillsammans!
Andel i systemet kostar 149 kronor - klicka här!

V75-1 - STOELITEN

 • Dags för uppryckning nu?
  Ja, det hoppas jag kring 3 Zeta Kronos. Efter hennes starka seger 23 december har hon följt upp med två mindre bra insatser. Läget här borde tala för att hon sitter perfekt till direkt och jag förväntar mig uppryckning den här gången! Rygg ledaren vore perfekt och sedan lotsa ut i spåren över upploppsrakan.

Erik Adielsson sitter åter upp bakom 5 Ultra Bright. De dagar hon är i ordning är hon tveklöst bra nog att laddas iväg bakom bilen och leda runt om - inte minst när fältet här inte är det tuffaste hon ställts mot. 4 Dixie Brick är annan som kan göra upp om det.

   V75-2

   • Femåringen är åter svårstoppad. Omgångens största favorit.
    2 Demon Ima
    besöker Solvalla för första gången när femåringen siktar mot elfte starten i karriären. Det här rör sig om en högkapabel valack och hans segerchans är givetvis väldigt stark om han bara är på hugget.

   Bakom är det många som gör upp om det.
   1 Hefner Am
   har ett perfekt läge att lifta med rygg ledaren hela vägen och intrycket på Bergsåker senast var strålande. Han är den jag har mest respekt för följt av
   5 Power Blaster.

     V75-3

     Oskar Kylin Blom har verkligen fått igång 5 Morotai Degato. Sexåringen stoltserar nu med tre raka femstärniga insatser och formen är i absolut topp för dagen. I de två senaste V75-starterna han gjort har han varit storskräll - räkna med annat den här gången.

     4 Sweetman är alltid en outsider som man ska tänka på vid gardering och sedan tror jag bakspår kan vara en fördel den här gången för 9 Astonazcente Zac som säkerligen blir borttappad av en del den här gången.
     Läget är svårt, men 12 Danilo Brick har fått ett lopp i kroppen nu och är en rejäl tuffing som troligen är starkaste hästen i fältet.

     V75-4

     Det ska bli jätteintressant att spana in 2 Nouba Mom igen. Fyraåringen besöker Solvalla för första gången och gör det med tre raka segrar. Sköter hon sig i volten och går iväg sitter ekipaget tidigt i ledning och loppet kan mycket väl vara över redan efter 300 meter.

     Lite svider det givetvis när min följetong 14 Lyx Håleryd åter är med och som var nära att sätta nosen först senast - men tyvärr är det så när man komponerar ihop ett system...

     V75-5

     • Stall Wäjersten med intressanta kuskar upp!

     Det känns givet att lyfta fram 6 Algot Zonett efter hur han presterat på slutet. Han är inne i en rejäl utveckling uppåt i klasserna med två rejäla V75-segrar på raken - och den här gången får Örjan Kihlström sköta tömmarna istället för tränaren Daniel Wäjersten. Det blir så klart högintressant! Stallkamraten 4 Merritt känns nästan lika intressant och som den här gången tävlar med Björn Goop!

     10 Fortune Mearas har åter fått bakspår att tampas med, men hoppas givetvis det kommer gå undan där framme. Vinna från bakspår i V75-final är inte enkelt, men jag tror säkert att sexåringen kan klara av det.
     Annan i fältet som jag tycker känns aningen underskattad är 7 Kennedy som verkligen kan blixtra till och leverera insatser. För mig är han knappast någon skräll om det skulle stämma den här gången.

       V75-6

       11 Disco Volante har gjort det riktigt bra i två senaste starterna och vid seger näst senast svepte han runt allt från just spår 11. Jag tror väl inte det blir upprepning av den taktiken här, men åttaåringen är onekligen i en riktigt fin författning just nu!

       Annan som varit i fin författning på senare tid är 6 Dragster och härifrån kommer Erik Adielsson ladda iväg direkt när bilen släpper fältet. Hästen att slå i ledningen? 1 Gareth Boko föll som betrodd på V75 senast men här ser det spännande ut. Marc Elias borde få sig en perfekt resa hela vägen med åttaåringen.
       7 Nadal Broline
       har inte tur med spårlottarna. Efter spår 12 och spår 8 på slutet fick han här spår 7 men nu när han ändå fått några lopp innanför västen så förväntar man ju sig en bra insats här.

        V75-7

        Det blev en irriterande galopp senast för 1 Marschall Match - här tror jag dock han kan ta snabb revansch! Björn Goop upp känns givetvis spännande och jag väljer att bortse från galoppen senast. Marschall Match är bra i ordning och reser till Solvalla väl förberedd.
        4 Gardner Shaw och den som främst utmanar Marschall Match! 

        En häst jag liksom Lyx Håleryd jagat på slutet är 2 Payet D.E. som den här gången testas med Stefan Persson! Vore ju självklart att Payet sitter nu - när jag har honom som förstareserv.

        Dela inlägg

        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

        Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

        Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

        Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

        Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

        Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips