TIDIGA V75: Derbylördagen 2022!

Vi väntar oss en topphelg från Jägersro och som vanligt är det ordinarie V75-omgång på lördagen! Lördagen ger oss även en jackpot att spela om.

 • Travstugans andelar hittar ni som alltid här!

V75-1

 • Stoeliten inleder V75-dagen och givetvis lite småtrist att det inte blev fullt fält som gör upp om 110 000 kronor i förstapris.

6 Dear Friend var sitt rätta jag i regidebuten för Marcus Lindgren och kommer givetvis sikta in på att överta ledningen tidigt. 
Hemmahästen 9 Kali Smart hade ett starkt fjolår men inte helt fått det att stämma i år. Visade rätta takter senast i mini-comebacken i sto-EM och kommer köra tidigt framåt och ta den tunga vägen.

Efter två raka bakspårsstarter har 4 Fifty Cent Piece nu fått ett smaskigt utgångsläge och hon ska bli väldigt intressant se den här gången. 1 Allegra Gifont lite småspännande med Örjan Kihlström den här gången.

      V75-2

      • Mycket jämnt Klass 2-lopp fastän det är kort distans med volt

      10 Eagle Rock är på väg upp i form och vann i comebacken förra torsdagen. Bakspår här är litet minus så klart, men han är så pass bra att han kan lösa det ändå.

      6 Shejk har verkligen fått ordning på sig själv och presterat på topp i två raka segrar på slutet och läget här går det inte att klaga. Lika bra läge har 7 Uncle Silvio.
      1 Ladybyad Bros
      får som sämst rygg ledaren och är mycket tidig från sitt utgångsläge.

      Markus B Svedberg har med både 3 M.T.Rick Nash och 4 Indy Journey och jag tror båda två kan göra upp om det. 
      Noterbart är att 2 Il Forte gör comeback i loppet efter avstängningen. Mycket ovisst vart vi har honom för dagen.

           V75-3

           Per Nordström selar ut och kör sin profil 8 Önas Prince när det är dags för Birger Bengtssons Minne.
           Det självklara är att Nordström laddas vad som går direkt och trycker sig fram mot ledningen. Lyckas han med bedriften kan Önas Prince vinna det här på topptid. Till den här starten får femåringen på sig jänkarvagnen igen.

           3 Admiral As vet nog ingen vart vi har honom för dagen. Han ströks även för dåliga blodvärden senast och det har varit mycket stolpe ut den här säsongen. Han är ingen raket heller bakom bilen så kommer behöva gå den tunga vägen alternativt tuffa på ute i spåren med 6-700 meter kvar. 
           Jag håller honom ändå så pass högt i loppet att jag tror han kan utmana.

                 V75-4

                 Björn Goop siktar på revansch med sin 9 Kungfu Lady som jag tycker gick väldigt bra i Derbyuttagningen senast men som föll som trea. Var jättebra näst senast på Solvalla och så även i StoChampionatsuttagning för tre starter sedan.
                 Stoet kommer kliva runt de flesta här och räknas tidigast i loppet!

                 14 Nova Mahiron är av hög kapacitet och i detta sällskapet tycker jag hon ska bli att räkna med tidigt. 

                      Surra upp V75-omgången med Travstugan-vänner här!

                      V75-5

                      • Klass 1-loppet ser tidigt ut som eftermiddagens mest öppna

                      1 Robthebank är det dags för att prestera nu när han för en gång skull fått ett spännande utgångsläget. 
                      3 Rampant
                      var ruggigt läcker för tre starter sedan och sett till vad han ställts mot på slutet så går han nästan ner lite i klass på konkurrensen den här gången.

                      André Eklundhs båda drag i loppet, 4 Wingait Leif och 9 Farfars Dream ska båda vara tidiga och det ska så klart bli högintressant att se 12 Horatio Fortuna och hur han hanterar den här uppgiften. 

                           V75-6

                           11 Charliebrown Effe var inte riktigt sig själv senast på Åbytravet, men jag förväntar mig att han rycker upp sig den här gångne. Att gå iväg från spår 11 och lösa uppgiften har han gjort förr och att det är bästa hästen i Brons råder det ingen tvekan om.

                           6 Staro Obrigado reser över bron och jag tror han gör det i angeläget ärende. Jag tror han är den ende som kan mäta sig med Charliebrown Effe den här gången, även fast 12 Under Armour, 2 Gerben och 7 Bravo Sabotage är bra...! 

                                 V75-7

                                 Det gick inte vägen i stentuffa Jubileumspokalen för 7 Hipster Am - men trots det gick han ändå en topptid.

                                 För mig är han en av de mest intressanta vi har bland femåringarna och jag tycker han går väldigt bra tillsammans med Björn Goop. Till den här starten blir ekipaget sannolikt lite väl bortglömd och jag tror han kan bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna under slutvarvet.
                                 Han kan mycket väl vara djärv spik i slutet för mig!

                                 6 Zorro Wind är ju en tuffing att räkna på men man ska ha i åtanke att han möter tuffare gäng nu. 

                                 Bästa spelbolaget för travodds

                                 Bet365

                                 • Världens största spelsajt
                                 • Egna fasta travodds
                                 • Bra välkomsterbjudande
                                 • Inget poolspel
                                 Välkomstbonus
                                 1250 SEK i spelkrediter
                                 Hämta bonus Besök hemsidan

                                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                 Sammanfattning

                                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                 Läs hela recensionen

                                 Fler aktuella travtips

                                 V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                                 Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                                 Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                                 Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                                 Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                                 Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                                 V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                                 Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                                 Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips