Taggad för kvällen himma på Jägers!

Äntligen har vi en härlig bössa med jackpot på V86! Det är från hemmabanan Jägers med Solvalla vi kör så visst är man taggad!

V86-1

5 Miking slipper resa långt den här gången och det kan mycket väl vara avgörande den här gången. Blivit dubbla galopper i två tuffa lopp på slutet och nu möter hon lite mer lämpligt gäng. Knapp förstahäst.
7 Ipanema Beach har varit riktigt vass i sina två senaste starter och är självklart segerbud i detta fältet.

Steen Juul reser över med optimism med 1 Heimaey som visat förr att hästen tål att gå över innerspåret och göra sig svårslagen. Försöker sig på det här?

3 Bold Face väntar man det ska lossna för och när hon väl gått felfritt, framförallt näst senast, har hon varit väldigt bra. 
En som inte alls fått det att lossna är 9 Hurlyburly som jag verkligen väntar mig mer av än vad vi fått se än så länge.

  V86-2

  Jörgen Westholm körde perfekt med sin 4 Working Class Hero som från ryggledaren hittade ut 50 meter kvar och passerade förbi enkelt. Nu sitter Björn Goop upp istället från ett finfint läge och jag ser ekipaget som ledaren i loppet. Nu blir det även något form av helstängt på och från ledningen kommer det bli en stark hjälte som inte släpper förbi sig någon. Detta spåras runt om!

   1 Notice'Em gör sin femte start och för första gången med barfota bak. Hon stred oerhört tappert på ett regnigt Färjestad senast och med den tuffa starten i kroppen tror jag hon är redo att prestera på yppersta topp här!

   V86-3

   Johan Untersteiner skrattar gott när han ser startlistan här med sin 2 Mateo di Quattro. Fastän det är sjätte starten för karriären så tror jag han är redo att styra det här hela vägen runt om. Det kommer nog inte bli så där dramatiskt som man annars hade önskat i ett fält med många hästar. 

   Det är på Jägers och jidi jada och ni förstår ju grejen. Detta blir ledning runt om före 6 Matchpoint Pellini och 5 What A Winner.

   V86-4

   4 Brambling har varit jättebra i sina två senaste starter där han vunnit mycket övertygande och här ska han vara ett tidigt segerbud så klart.

   1 Esprit Sisu har äntligen lite vettigare uppgift nu med perfekt läge och Daniel Wäjersten har närmast lite krav på att det ska bli segerstrid den här gången. 

   Vart har vi 7 Admiral As för dagen!? Har inte alls fungerat men är i grunden bästa hästen i fältet. Svårbedömd som få men distansen 2 640 meter har han gått väldigt bra över förr. Ska bli mycket spännande se honom och det låter försiktigt uppåt från Reijo Liljendahl. Det hade ju varit kul att se Admiral As vända tillbaka och visa klassen sin.

   3 Digital Class ska verkligen inte underskattas och som är i toppform för dagen. Jag skulle knappast bli förvånad om hon överraskar.

   V86-5

   4 Il Forte har onekligen varit en fyraåring som engagerat oss den här säsongen. Han har gett oss det mesta och har verkligen överraskat rejält.
   Insatsen senast trodde jag inte skulle vara något särskilt men där han åter visade vilka resurser han besitter. Ska bli högintressant se hingsten här igen från toppspår över kort distans. Det blir nog en fartshow igen med Oscar Ginman i sulkyn och spik.

   Stall Kolgjini håller 3 Boli You S.M. väldigt högt och nu är femåringen dessutom anmäld i jänkarvagn för första gången.

    V86-6

    Jorma Kontio sitter upp bakom den klart starkaste damen i loppet i form av 5 Happy Go Pepper.
    Hon kommer nu från svagare insats och visst förväntar man att hon ska rycka upp sig här igen. Ska vara hästen att slå.

    1 Dalila Jet är den bakom som ska bli spännande med skorycket för allra första gången hos Daniel Redén. Försöker leda hela vägen. 10 Samedi har perfekt läge på tilläggsvolten för att tidigt avancera sig framåt. 

    6 Katri P.Boko har en rad som är ett mörker. Är betydligt bättre än så och Andreas Lövdal stormtrivs med henne! Även 7 Chic gick jättebra senast och är en rejäl nästagångare.

     V86-7

      Viss fördel är det för 4 Galantis där framme på framspåret och Tyler Mifsud har gjort det väldigt bra med sexåringen den här säsongen. En del surr kring 2 Red Mile Brodde men jag köper inte honom alls som en jag ska fundera som singelbud. Presterar alldeles för ojämnt.
      6 Cobbys Olifant
      är en V75-bekant som årsdebuterar(!) i loppet. Anmäld barfota runt om direkt och visst har han mött tuffare än dessa här...

      9 Burning Man är den som ska bli mest intressant att kolla in som nu fått ett lopp i kroppen efter långa frånvaron.

      V86-8

      Den som står ut i loppet är självfallet 12 Mellby Indigo som är av väldigt hög kapacitet. Det är väl inte någon toppchans däremot från det här läget, men jag tycker ändå han visat så pass mycket mer än övriga att han är min förstarankade.

      Mycket spännande med spår 1 för 1 Likeaboss som duger mer än väl i avslutande lärlingsloppet. Lyckas Elias Stranberg försvara innern kan det mycket väl testas därifrån hela vägen!
      6 Jerka Sting
      är tidigt framme och bråkar om tätpositionen och femåringen har visat i höstens starter att han är i absolut toppform. Rensaren i slutet som får en fin draghjälp är 11 Capone Vox.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Leo Vegas

      • Bra välkomstbonus
      • Bra utbud på vardagstravet
      • Bra kundsupport
      • Svårnavigerad hemsida
      Välkomstbonus
      Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
      Hämta bonus Besök hemsidan

      18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

      Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
      Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
      Leovegas startsida
      Leovegas sport
      Leovegas Trav

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

      Det här hittar du i NordicBets recension:

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

      Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

      Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

      15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips