Straight Flush på H2H!

Straight Flush på H2H!

Från Färjestad ikväll har jag hittat ett Head-2-Head-spel!

I lopp 6 startar Torbjörn Simberg med 15 Straight Flush. Hästen är van vid att gå ute is påren vilket gör att jag tror mycket på hästen ikväll trots läget.
I Head 2-Head-spelet möter Straight Flush här 14 Leonas Sami som även den är en stark tävlare. Däremot är Leonas Sami inte alls i samma form som Straight Flush.

Jag tror därför Straight Flush slutar före Leonas Sami ikväll till ett bättre odds!

Spela Head-2-Head här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips