Stjärntät V75-omgång - skam den som ger sig!

Det är en stjärntät omgång vi bjuds på när Åby ger oss EM-tillställningar och SM-avgöranden. Det är en rätt igenom topp-eftermiddag och jag säger som vanligt; Skam den som ger sig, kring min favorit.

KLICKA HÄR FÖR ANDEL I SYSTEMET! 

V75-1

 • Yngst är bara bäst!?

Derbysto-vinnaren 5 Honey Mearas tar sig an stoeliten och trots orutinen av den klassen ser jag henne ändå som ett hett segerbud här. Stoet är av hög klass och kommer sitta perfekt till från det här läget. De invändigt om i starten har respekt för henne vilket Örjan Kihlström vet om. Honey Mearas kan helt klart leda hela vägen.  Yngst kan mycket väl vara bäst!

11 Mellby Free lyfter jag ofta fram och stoet kommer från en riktigt bra insats i självaste Gulddivisionen senast. Stoet gick ut i avancemang med halvvarvet kvar men hamnade i trött rygg. När Björn Goop fick gå ut i fjärdespår(!) in mot upploppet flög Mellby Free fram och utmanade vinnaren Missle Hill. Spår 11 är så klart tufft, men jag hoppas verkligen Goop ger henne chansen och jag tror hon är i toppform just nu.

12 Hevin Boko vann SM för ston ifjol och är laddad för den här uppgiften. Stall Nurmos kan det där med att ladda upp inför uppgifter och trots läget kommer Hevin Boko vara stentuff. 9 Ultra Bright måste man faktiskt lyfta fram som varit överraskande bra i år. Den roliga bomben är 8 Unique Juni.

V75-2

Alessandro Gocciadoro är på plats med fina hästar och här kör han 2 Cobra Killer Gar som tveklöst blir hästen att slå. Jag tror treåringen kan stå för en uppvisning här.
4 Ivensong
kommer från en stark seger på Vincennes och David Thomain kommer knappast låta Gocciadoro lura hem det här utan en kamp.

Stall Nurmos med 3 Ciak Bi startar mellan dessa två och planeras åter köra barfota runt om. Fyra segrar på sju starter är resultatet för 11 Miss Irma som senast med stark inställning kämpade hem segern över upploppet på Åby. Långskott härifrån så klart, men jag tycker det är värt ett streck för Miss Irma om man streckar fem eller fler.

  V75-3

  3 Mindyourvalue W.F. med Eric Raffin på ryggen blir givetvis mycket spännande och lita på att det kommer vara påställt den här gången! Det kan mycket väl bli en uppvisning och ekipaget ser ut att bli mångas spikbud för omgången.
  Imponerande 5 Polycrates Face har radat upp segrarna och även fast nioåringen ställs mot tufft motstånd nu så ska han för mig vara självklar vid gardering! 

  2 Rajesh Face vet vi vad han kan uträtta de dagar han är i ordning, inte minst inom montén. En riktigt pampig åttaåring som jag hoppas visar upp sitt rätta jag här.

   V75-4

   3 Power Lane har spåtts en lysande framtid och det har väl inte helt blivit som man trott och hoppats på. Nu verkar fyraåringen verkligen fått det att lossna på riktigt och hans tre senaste insatser har varit femstjärniga. Simon Helm i sulkyn är även inne i riktigt fin period just nu och har självförtroendet på topp. Ekipaget att slå!

   Den man ska se upp för är 9 Gerben som Magnus A Djuse sitter upp bakom. Snacka om att det snart blir V75-seger på den fronten. Jag skrev om Gerben i söndagens tidiga tankar att det kunde varit djärv chansspik, men Gerben har verkligen surrats upp under veckan och blivit favoriten i loppet. 
   7 Romantico
   tog efterlängtad seger senast och reser till Åby i toppform och åter jänkarvagnen på.

    V75-5

     Elitloppsvinnaren 7 Don Fanucci Zet fick inte tur i spårlotten här, men jag tycker ändå han är den att slå här. Han är inte i någon topptrim inför det här, men klassen på honom är hög och han ser ut att få en fin resa hela vägen.
     6 Aetos Kronos är utmanaren som även är i toppform för dagen och Magnus A Djuse känner hästen utan och innan nu efter ett par framgångsrika starter tillsammans. 

     2 Extreme är på väg in i yppersta världseliten och kommer garanterat utmana härifrån. 9 Rackham har varit jättefin en längre tid nu och kommer göra upp om topp 3.

       V75-6

       4 Calgary Games står i en klass för sig och visade åter senast att han är stjärnan för dagen. Med tanke på intrycket, prestationerna och pampigheten han besitter så blir han oerhört svårslagen i Europaderbyt!
       Jag tror han åter visar vem som är bäst av fyraåringarna och spikar utan att blinka.

       2 San Moteur övertygade och vann mycket enkelt i sin uttagning på Solvalla. Han har läget till sin fördel här och enligt många kommer han kunna snuva Calgary Games på vinsten. San Moteur är av hög klass även han, men jag KAN verkligen inte gå emot Calgary Games. Han kommer ge segerbudet en kamp, men för mig är Calgary Games klar.

       V75-7

       Fjolårsvinnaren 10 Very Kronos gick klart godkänt senast från utvändigt ledaren och det blev slutligen tredjeplats. Den här gången från bakspåret tror jag dock inte att Erik Adielsson gör liknande manöver och för mig är Very Kronos alltid ett segerbud!
       Bakspår är aldrig enkelt i den här klassen men distansen är till hans fördel och han visar vem som är både starkast och bäst till slut. Jag vet om att jag har ett hjärta som bankar hårt för hästen och tippar väl delvis mindre med hjärnan, men jag tycker verkligen det ser högintressant ut!

       Jokerm i fältet är 4 Upstate Face som har hög högstanivå och kan definitivt göra upp om det!

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       Bäst på fasta odds
       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

       V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

       Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

       Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips